ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc: Guvernul Cîțu a adoptat ”MEMORANDUM-ul” privind implementarea Proiectului ”România Educată”

Guvernul condus de prim – ministrul Florin Cîțu a adoptat ”MEMORANDUM-ul” privind implementarea Proiectului ”România Educată” și aprobarea priorităților în reforma sistemului național de educație, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ).
”România educată” este un proiect cu legitimitate democratică, un proiect care se bazează pe cea mai amplă consultare naţională în domeniul educaţiei din perioada post-decembristă. Avem toate premisele pentru a prioritiza investiţiile în educaţie şi pentru a crea cadrul adecvat pentru reformele de care învăţământul românesc are atâta nevoie. Proiectul ”România educată” are deja un sprijin financiar important prin intermediul PNRR, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în valoare de 3,6 miliarde de euro, atât este prevăzut. O ţară pe deplin dezvoltată şi cu o democraţie consolidată are o populaţie educată şi corect informată. Nu putem continua cu rate atât de mari de abandon, analfabetism funcţional şi ştiinţific. În faţa acestor probleme, ”România educată” propune soluţii concrete, obiective, măsuri şi ţinte ambiţioase, dar realiste”, a declarat președintele României Klaus Iohannis, citat de parlamentarul nemţean.

Articolul anterior

Arsene, despre eliberarea lui Dragnea: „Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni!”

Articolul următor

Vilă distrusă de un incendiu la Dumbrava Roşie. Proprietara a suferit atac de panică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *