ISSN 2457 - 3973

Arsene (PSD): Liberalii au început campania mai devreme cu un an. Sunt disperați!

Deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a reacționat la acuzațiile aduse de viceprimarul liberal Constantin Teodorescu. Acesta din urmă susținea că Arsene promovează în funcții de interes local oameni pe interese exclusiv politice și că învățământul nemțean are de suferit din cauza ”intereselor meschine” ale PSD.

”Am observat ca pentru PNL, campania pentru Primaria municipiului Piatra Neamt a inceput cu un an mai devreme. Disperarea de a prelua puterea pentru vechii pedelisti este una atat de mare, incat nu ii mai intereseaza lucruri de bun simt. Insa, ceea ce nu pot sa accept sunt atacurile la persoana facute de tot felul de politicieni de mucava, dornici de afirmare pe spatele si pe imaginea unor lideri politici. In timp ce incerca un atac la adresa mea, viceprimarul liberal al municipiului Piatra Neamt, Constantin Teodorescu, a improscat cu noroi si munca tuturor dascalilor din judetul Neamt si performantele unor copii foarte buni, care n-au nici o vina in afara de aceea ca merg la scoala. Constantin Teodorescu, cel care se viseaza primar, dar nu a reusit sa faca nimic pentru locuitorii din Piatra Neamt, ci doar sa indeplineasca ordine venite de la partid, a inceput intr-un stil josnic campania pentru a fi ales sa candideze din partea PNL. Marele candidat care se doreste a fi nu este altceva decat un continuator al gandirii pedeliste imbracat in haine de penelist. Daca altceva in afara de jignirea adversarilor politici nu stie sa faca, atunci ii recomand sa stea frumos in fotoliul de viceprimar in care a fost numit de partidul sau si sa lase aceste populisme ieftine prin care jigneste toti dascalii din Neamt si pe toti copiii nostri. Domnul `vreau sa fiu primar` Teodorescu arata ca gandirea tipic pedelista de a pune mai intai de toate interesul personal, a pus stapanire pe noul PNL”, a acuzat președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene.

Arsene mai susține că bătalia sa politica nu este cu ”acest tip de politician servil intereselor de partid”.

”In primul rand, ma asteptam ca din partea sa, ca reprezentant al municipalitatii, sa se intereseze mai intai de Piatra Neamt si mai apoi sa participe la competitia interna a PNL `vreau sa fiu primar`. As fi vrut sa aud si eu de la acest domn, la fel ca cetatenii din Piatra Neamt, ce a facut el in perioada in care a ocupat aceasta functie. In al doilea rand, prin activitatea mea ca parlamentar, am reusit sa promovez interesele judetului Neamt si ale municipiului Piatra Neamt la nivel central mai bine decat toti parlamentarii liberali. Penelistii cu doua fete ai lui Teodorescu nu au facut decat sa promita si sa se agite de pe margine, fara a face ceva pentru nemteni. Insist ca viceprimarul de carton sa vina cu exemple concrete atunci cand face acuzatii la adresa mea, nu doar sa isi exprime gandurile care ii vin pe parcursul serii. De asemenea, ar trebui sa se informeze atunci cand vorbeste despre institutii precum Inspectoratul Scolar. Daca s-ar fi interesat, atunci ar fi evitat penibila situatie de a vorbi despre doamna Elena Laiu, care a promovat examenul de incadrare pe postul pe care il detine. Probabil ca, in dorinta sa de a fi luat in serios pentru o candidatura la Primarie, a primit ordin sa ma atace fara sa gandeasca prea mult inainte. Ii atrag atentia vremelnicului viceprimar ca politica se face pentru oameni, nu pentru imaginea lui. Din pacate, a ratat o foarte buna ocazie sa taca. Vorbind, nu a reusit decat sa intre intr-o galerie selecta a liberalilor si democrat-liberalilor apropiati ai lui Traian Basescu, care, in frunte cu liderul lor, i-au jignit pe romani in dese randuri. Liberalul Teodorescu, demn urmas al lui Basescu, a venit sa-i jigneasca si el pe elevii nemteni, pe care ii considera a fi exemplu negativ la nivel de tara. Ei bine, copiii nostri nu sunt asa ceva, ci dimpotriva. Iar eu si colegii mei suntem alaturi de invatamantul nemtean, nu prin vorbe ci prin fapte”, sustine Ionel Arsene.

Reactia liderului PSD Neamt vine ca urmare a acuzțiilor pe care viceprimarul Constantin Teodorescu i le-a adus cu privire la politizarea sistemului de învățământ.  teodorescu c-tin

”Îi cer domnului Ionel Arsene să sprijine eforturile  de îmbunătăţire a calităţii învăţământului din judeţul Neamţ, problemele apărute în ultima perioadă legate de examenul de Bacalaureat afectând imaginea comunităţii noastre. PSD se află acum la guvernare, iar deputatul Ionel Arsene, căci are şi acest statut, ar putea să ceară autorităţilor centrale să ia măsuri imediate ca judeţul nostru să nu mai fie un exemplu negativ pentru întreaga ţară în privinţa educaţiei. Mai mult, Elena Laiu, inspectorul general şcolar adjunct  al IŞJ Neamţ-  ce este contestată de părinţii ai căror copii au avut probleme la Bacalaureat- face parte din fieful politic al lui Ionel Arsene. Această doamnă ar trebui schimbată din funcţie, iar viitoarea numire să nu se mai facă pe criterii politice. Domnul Ionel Arsene nu este la prima abatere de acest gen, recent a promovat un apropiat pentru o funcție de  şef al Casei de Asigurări de Sănătate din Judeţul Neamţ, care a luat nota… 1 la examen. Acestea sunt doar două exemple edificatoare care nu-l califică pe Ionel Arsene pentru funcţiile care le deţine”, declara viceprimarul liberal Constantin Teodorescu.

Articolul anterior

Poprire pe conturi la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț

Articolul următor

Presiune maximă la Apaserv!

Un comentariu

  • arsene este mai incapatanat decat ponta si dragnea la un loc.nu intelege nimic din ceia ce i se spune.ii mai trebuie 20 de ani pentru a ajunge la nivelul de cultura a lui teodorescu.stiu ca la grumazest sau la tg.neamt nu a avut de la cine invata lucruri serioase fiindca avea un anturaj toxic.acum bucurestiul e plin de asa zisii politicieni care au lasat cizmele puturoase la tomberonul garii de nord.tupeul si lipsa de bun simt nu ajung pentru a fi politician.la ocea la teodora nu a avut ce sa invete.de aceea parerile lui arsene de grumazesti sunt sterile si vin de la un om foarte slab pregatit.de . ironia si si nervozitatea in sustineri nu acopera mediocritate si prostia..deci ioane mana pe carte si invata si tu ceva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular