ISSN 2457 - 3973

Presiune maximă la Apaserv!

De câteva zile umblă o bârfă prin municipiul Piatra-Neamț greu de crezut însă că se poate materializa. Toate zvonurile sunt strâns legate, converg către o singură instituție – Apaserv – și către cele aproximativ 150 de milioane de euro ce urmează să fie cheltuite pe un program european.

Revenind la bârfa zilei, la Apaserv ar urma să fie numit un nou director general, un tânăr de perspectivă, crescut și promovat sub aripa protectoare a unui nemțean cu puternică susținere la centru. Până la numire însă ar trebui să aibă loc alți doi pași, și asta în săptămânile ce urmează.

Pasul 1: în următoarea ședință a Consiliului Județean Neamț, trei consilieri județeni membri ai Adunării Generale a Acționarilor la APASERV (cei care nu mai sunt agreați de partid) ar urma să fie schimbați cu alții mai supuși și dornici de venituri deloc de neglijat!

Pasul 2: directorul general al APASERV ar urma să demisioneze din motive personale. Fiind personale, motivele pot fi interpretate de oricine, oricum. Este exclusă însă vreo vană de legătură între demisie și ancheta derulată cu privire la niște lucrări efectuate pe rețea de o importantă firmă de construcții din județ.

Pasul 3: noul AGA va trebui să valideze mandatul noului director general al APASERV. Există și un nume vehiculat, cel al unui tânăr, proaspăt președinte de organizație politică locală.

Odată realizați cei 3 pași, derularea proiectului european de 150 de milioane de euro nu va mai avea niciun impediment.

Primul pas, ședința CJ Neamț din 14 august 2015.

Articolul anterior

Arsene (PSD): Liberalii au început campania mai devreme cu un an. Sunt disperați!

Articolul următor

Mall-ul de la piață, gaura neagră de 4 milioane de euro!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *