Poprire pe conturi la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț • News Allert

ISSN 2457 - 3973

Poprire pe conturi la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț

Procesele intentate și câștigate de fosta conducere a Serviciului Județean de Ambulanță Neamț au și efecte financiare asupra instituției. Foștii directori nu și-au cerut doar funcțiile înapoi ci și salariile aferente de la momentul demiterii ilegale.

Administrația Finanțelor Publice Piatra-Neamț a primit, pe 6 august, două notificări din partea unui Biroului de Executare Judecătorească, prin care se solicită poprirea conturilor Serviciului Județean de Ambulanță Neamț până la recuperarea sumelor stabilite de instanță, respectiv 8.526 lei și 6.133 lei.

Sumele de bani sunt drepturi salariale solicitate de fostul director tehnic Cucoș Ciprian Ioan iar instanța a admis cererea acestuia fapt pentru care s-a ajuns la executare silită.

Odată primite cele două notificări, conducerea Administrației Finanțelor Publice Piatra-Neamț a înștiințat Serviciul Județean de Ambulanță despre poprirea conturilor cu sumele respective (foto 1 și foto 2).

Dr. Dorice Albu, managerul SJA Neamț a dat asigurări că situația instituției nu va afecta salariații și partenerii financiari ai Ambulanței. Totodată, dr. Albu a vorbit despre destituirile făcute de Ministerul Sănătății ca fiind admise de instanța de judecată pe lipsă de procedură ”și nici decum pentru lipsa faptelor și abaterilor grave”.poprire ambulanta 2poprire ambulanta 1

Articolul anterior

PRODUSE ”ALIMENTARE” CARE NE OMOARĂ ÎNCET, DAR SIGUR!!! CÂRNAȚI, CRENVUȘTI, PARIZER!

Articolul următor

Arsene (PSD): Liberalii au început campania mai devreme cu un an. Sunt disperați!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular