ISSN 2457 - 3973

Au fost reluate cursele de călători la Troleibuzul! Directoarea societății, susținută de PSD, compara situația cu tragedia de la Caracal!

În același dispreț față de călătorii din județul Neamț, conducerea societății Troleibuzul a anunțat sec, tot pe facebook, faptul că de sâmbătă va fi reluat transportul public.

”SC Troleibuzul SA informează publicul călător că, începând de mâine, 05.10.2019, se reia circulația autobuzelor pe toate traseele de transport din aria de deservire a ADI Urbtrans: Municipiul Piatra-Neamț, orașul Roznov, Săvinești, Dumbrava-Roșie, Gîrcina și Alexandru cel Bun. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a fost anunțul celor de la Troleibuzul.

Atât au putut spune: ”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”. Dar ce se întâmplă cu abonamentele oamenilor care ieri (vineri) nu au putut circula pentru că mașinile nu au ieșit în trafic? Cine plătește, măcăr moral, că unii oameni sau elevi nu au ajuns la timp la serviciu/școală?

Joi seara, conducerea Troleibuzul – societate aflată în subordinea Consiliului Județean Neamț – anunța pe facebook: ”SC Troleibuzul SA informează publicul călător că, începând cu data de 04.10.2019 își suspendă complet activitatea pe perioadă nedeterminată”. Atât și nimic mai mult.

A doua zi, directoarea Nadia Năstase – susținută de PSD pe funcție – avea să compare situația cu cea de la Caracal. Zicea domnia sa, într-un interviu la un site, că ”toți primarii care sunt asociați în ADI URBTRANS sunt pe modelul de la Caracal iar toți copiii din zona ADI vor fi probabil transportați de un Dincă”. 

Interviul a dispărut din mediile on-line însă declarația halucinantă a rămas consemnată.

Târziu, conducerea CJ Neamț a reacționat timid față de situația apărută la Troleibuzul și a anunțat că va încerca deblocarea situației. Nimic însă de declarațiile directoarei Năstase.

Miraculos, în câteva ore au fost găsite și resurse financiare pentru motorină iar de sâmbătă vor fi reluate cursele de călători. Asta denotă faptul că și vineri se putea circula dar că cineva a dorit să ia în forță niște măsuri în forță. Însă cei care au avut de suferit au fost călătorii: copii, bătrâni, oameni simpli.

Liberalii au luat atitudine față de situație și urmare a intervenției PNL Neamț, cei din conducerea CJ Neamț au rezolvat, temporar situația.

Despre acestă intervenție puteți reciti aici

Articolul anterior

Imagini live cu prima zăpadă din județul Neamț

Articolul următor

Președintele Klaus Iohannis, primit cu pâine și sare de PNL Neamț! ”Oameni curajoși, care luptă ca mine!”

2 Commentarii

  • ALOOOOO? Postati putin va rugam CV-ul directoarei sa vada toata lumea ca inainte s-o propteasca TARATA CULITA in functie, nici sefa de scara de bloc nu a fost! Va rog ca sa vada toti cetatenii care platesc indirect jafurile banilor publici de la epava troleibuzului si sa vedeti de ce tin asa de scaune acesti incompetenti!!! In rest maciucile din politica au interese majore sa tina pe functii astfel de incompetenti, cum de altfel tin mortis ca cineva sa pompeze bani publici intro societate moarta de multa vreme! Mare pacat ca politistii de la fraude economice impreuna cu procurorii dorm in ciubote!!! Si un novice in ale economiei daca se uita prin actele societatii se sinucide instant!! Eu am ajuns la concluzia ca aceasta societate este intangibila doar pt faptul ca in crima organizata sunt stelari grei din serviciile speciale! Alta explicatie nu exista!

  • Era sa uit distinsa doamna1 Ia explicati dv cum ati dat unui ziarist un contract de 500 de milioane, sau cum treceti in documente 100 de milioane de lei vechi per luna pe trolee!!!!!!! tinand cont ca acestea circula doar pe curent electric, sau cum ati platit 700 de milioane pe an taxe postale!!!! Sa nu uitati in veci ca documentele sunt in posesia mea si ca sunt semnate de voi. Si exemplele pot continua la nesfarsit. De ce nu explicati cum ati pus la cale jaful de la aceasta societate si va rog cu glas tare sa insirati nesimtitii din politica care v-au tinut spatele, incepand cu O.B si tot alaiul de primari travestiti prin mai toate partidele si multe scursuri obediente din C.J. EXPLICATI CA DE NU, CAUT UN ZIARIST DISPUS SI PE DOCUMENTE AM SA DEMONSTREZ PIETRENILOR PT CINE PLATESC EI O ASAZISA SUBVENTIE, NU DE ALTA DAR SA VADA CUM psd SI ALTI POLITRUCI AU PUS SI PUN UMARUL LA SIFONAREA BANILOR PUBLICI!!!!! DE CE PROCURORII SI POLITISTII DE LA ECONOMIC DORM, NU MAI ESTE PROBLEMA MEA!! Asa ca cei care incearca sa acapareze voturi de pe starvul acestei societati, nu sunt altii decat aceiasi care fac parte din GRUPAREA DE CRIMINALITATE ORGANIZATA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *