ISSN 2457 - 3973

Bătaia de joc de la Parking faţă de pietreni, verificată de primarul Andrei Carabelea (video)

De ani de zile, la societatea Parking este o adevărată bătaie de joc faţă de pietrenii care plătesc locurile de parcare de reşedinţă.

Cei care îşi găseau locurile ocupate de diverse persoane (nesimţiţi, în cazul celor care nici măcar un număr de telefon nu lasă în parbriz) şi care sunau la Parking, aveau „bucuria” de a constata că nu răspunde nimeni. Nici dimineaţa, nici după-amiaza, iar în week-end, cu atât mai puţin.

Adică proprietarii de maşini sunt buni de plată dar când au nevoie de serviciile plătite ale societăţii Parking sunt trataţi cu nesimţire!

Nenumăratele sesizări pe această temă l-au făcut pe primarul Andrei Carbelea să verifice personal situaţia. A pus mâna pe telefon şi a sunat la Parking în timp ce se afla la doar câţiva metri de birourile societăţii. Telefonul a început să sune dar pentru că nu răspundea nimeni, primarul Carabelea a decis să intre în birou.

A constatat că telefonul se afla în posesia unui angajat care a declarat că are şi alte responsabilităţi şi nu poate răspunde şi la telefon. Faptul că angajatul respectiv nu purta nici mască de protecţie este doar un amănunt pe care îl regăsim în toate instituţiile publice.

Chiar dacă directorul societații Parking este în concediu, am solicitat ca în termen de o săptămână să rezolve problema. Fie prin angajarea sau numirea a încă unei persoane din cele angajate să aibă atribuții de relații cu publicul, fie prin instalarea unui robot telefonic de așteptare. Și obligatoriu să se afișeze pe site-ul societății informațiile relevante și actualizate. Nu putem accepta ca oamenii să simtă neglijență și lipsă de respect, sunând fără rost la un telefon la care nu răspunde nimeni”, a declarat primarul Andrei Carabelea.
Parking, o societate bună de mult (pentru partide) îşi va pierde obiectul de activitate din martie 2022, atunci când parcările de reşedinţă vor trece direct în subordinea Primăriei Piatra-Neamţ.
Interesant este că, potrivit unor dezvăluiri apărute în spaţiul public, firma care vinde vopsea societăţii Parking îşi are sediul social la aceeaşi adresă unde locuieşte …. directorul Parking! Poate vede cineva şi aceste aspecte care pot avea alte conotaţii!!!
Video de la „descinderea” primarului Andrei Carabelea la Parking poate fi văzut aici

Articolul anterior

Deputatul Leoreanu (PNL Neamţ): Finanțări nerambursabile pentru proiecte importante în municipiul Roman.

Articolul următor

Poliţiştii cer sprijinul pentru prindirea unui tâlhar din Piatra-Neamţ (foto)

Un comentariu

  • Parkong nu ar trebui să existe.Să preia totul primăria şi ar fi mult mai avantajos atât pr primărie cât şi pt persoanele care plătesc că eu cred că aşa s+ar reduce preţul cu 30 la sută

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *