ISSN 2457 - 3973

Deputatul Leoreanu (PNL Neamţ): Finanțări nerambursabile pentru proiecte importante în municipiul Roman.

Mai multe finanţări nerambursabile vor schimba faţa municipiului Roman, a anunţat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu (PNL Neamţ).
Fostul primar de Roman a venit cu un nou exemplu în acest sens, de această dată făcând referire la Centrul Multicultural „Unirea”.
Parlamentarul liberal a subliniat că acest proiect vizează reabilitarea fostului cinematograf, precum și a zonelor de acces, un obiectiv dorit de foarte mulți romașcani și pe care şi-a concentrat atenția de foarte mult timp. Acum a fost semnatată şi finanțarea la Ministerul Dezvoltării.
„Traseele administrative, de la idee și până la implementarea propriu-zisă implică foarte multă muncă și din păcate apar blocaje administrative, dar am urmărit permanent traseul acestor proiecte și am luptat mereu pentru a depăși fiecare piedică apărută! Nu a fost ușor, dar merită! Astăzi mă refer la aproximativ 15 milioane de lei care se vor investi în reabilitarea, modernizarea și dotarea clădirii fostului cinematograf „Unirea”, dar și în sistematizarea zonei, proiectul urmând a fi finalizat în anul 2023, cu facilități și dotări moderne, așa cum romașcanii merită! Nu ne oprim aici, nici eu nici echipa condusă de domnul primar Leonard Achiriloaei, cu care sunt în contact permanent și pe care o sprijin cu toată forța”, a subliniat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu.
Vicepreşedintele PNL a anunţat că vor urma și alte obiective, atât de infrastructura școlară, cât şi rutieră.

Articolul anterior

Bărbat găsit mort într-un pârâu la Hangu

Articolul următor

Bătaia de joc de la Parking faţă de pietreni, verificată de primarul Andrei Carabelea (video)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *