ISSN 2457 - 3973

Bătrân de 80 ani, salvat de pompierii ISU Neamț după ce a căzut într-o fântână

30.05.2020

Un bătrân în vârstă de 80 ani, din localitatea Bodești, a fost salvat de pompierii ISU Neamț după ce a căzut într-o fântână adâncă de 8 metri.

Misiunea a avut loc vineri seara, în jurul orei 18,30, pompierii fiind chemați la fața locului printr-un apel la 112.

”Pentru scoaterea persoanei căzute în fântână au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, cu o autospecială complexă de intervenție și o ambulanță SMURD TIM și pompieri voluntari din cadrul SVSU Bodești. Forțele de intervenție au scos din fântână (aproximativ 8 m adâncime) un bărbat de aproximativ 80 de ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, după care a fost transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.

Este a doua misiune similară din această săptămână după ce miercuri, o femeie din Piatra Șoimului a căzut într-o fântână adâncă de 14 metri. Victima în vârstă de 70 de ani a decedat iar primele informații arată că ar fi fost vorba de o sinucidere pe fondul depresiei.

Articolul anterior

Declarația lui Marcoci stârnește panică în PSD Neamț! După ce l-a pus pe funcții mari, acum îi caută carnetul de membru!

Articolul următor

Măcel în țigănie la Roznov! Conflict cu răngi și bâte sfârșit la spital și în Arest!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *