ISSN 2457 - 3973

Bogdan Gavrilescu (PMP): Cetățenii județului Neamț iși doresc o viață mai bună!

1. Domnule președinte Bogdan Gavrilescu, este final de campanie electorală. Ce concluzii puteți trage acum?

Bogdan Gavrilescu: Așa este, iată că am ajuns și la finalul campaniei pentru alegerile europarlamentare. Așa cum știți, Partidul Mișcarea Populară a început campania în forță, și acesta a fost ritmul până la final. PMP a dus o campanie decentă, fără atacuri. Noi ne-am propus să prezentăm programul Partidului Mișcarea Populară pentru Parlamentul European, dar și pentru țară și să invităm cetățenii să participe la vot, pe data de 26 mai. Ne-am bazat campania pe acțiunile desfășurate în teren, prin întâlnirile față în față cu cetățenii, acțiuni organizate cu alegătorii din comunele și orașele județului.

2. Ați luat la pas aproape toate localitățile din județ. Care este pulsul pe care l-ați simțit, ce spun oamenii?
Bogdan Gavrilescu: Am discutat principalele probleme ale comunităților, în incercarea de a găsi soluții rapide, am răspuns întrebărilor oamenilor, dar i-am și ascultat. Oamenii vor să se facă auziți și își doresc ca oamenii politici pe care îi aleg să-i reprezinte, să fie oameni corecți, cinstiți și cu simț de răspundere. Oamenii nu mai vor promisiuni, nu mai vor vorbe frumoase prezentate în campanie, oamenii vor fapte și proiecte realizabile. Cetățenii județului Neamț iși doresc o viață mai bună.
3. De ce ar trebui ca oamenii sa voteze lista PMP?
Bogdan Gavrilescu: De ce Partidul Mișcarea Populară? Revin și susțin că lista PMP de candidați la alegerile europarlamentare este cea mai bună. Lista noastră este deschisă de Traian Băsescu, fostul președinte al României. Un aspect extrem de important este acela că PMP, nu a făcut «importuri» și a constituit această listă din oameni devotați partidului, care au dus cel puțin o bătălie politică alături de acest partid. Avem, de exemplu, lista cu cei mai mulți reprezentanți din regiunea Nord-Est pe locuri eligibile – deputatul Petru Movilă de la Iași sau viceprimarul Sucevei, Marian Andronache. Alegătorii trebuie să știe că în primii 10 candidați figurează trei profesori universitari – Marius Pașcan (președinte executiv al partidului), Ioana Constantin (secretar general adjunct) și Simona Vlădică. Iată alte câteva motive pentru a vota  la alegerile europarlamentare din 26 mai, Partidului Mișcarea Populară. Știați că PMP este singurul partid care a depus de două  ori un proiect de lege pentru reducerea la 300 a numărului de Parlamentari?Sau poate știați că PMP este singurul partid care a depus un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale? De asemenea, PMP este singurul partid care a depus un proiect de lege pentru revenirea la alegerea primarilor în 2 tururi!
Tot PMP este singurul partid care luptă pentru Unirea Republicii Moldova cu România! Și tot PMP susține votul electronic pentru toate tipurile de alegeri, pentru toți românii din țară și din Diaspora! PMP s-a opus oficializării limbii maghiare ca a doua limbă oficială de stat și a contestat la CCR! Suntem singurul partid din opoziție care a cerut Avocatului Poporului să reacționeze pe OUG pe justiție! Alegătorii trebuie să știe că infrastructura este o prioritate PMP, iar noi susținem constituirea Statelor Unite ale Europei, astfel ca EU să redevină o forță economică importantă la nivel global. Eu cred că alegătorii vor analiza programul nostru pentru țară și pentru Parlamentul European, și vor decide corect!
4. Care este poziția PMP față de referendum? Veți vota?
Bogdan Gavrilescu: Așa cum a anunțat și președintele Traian Băsescu, cel care deschide lista eurocandidaților PMP, Partidul Mișcarea Populară susține referendumul, în ciuda faptului că întrebările au fost formulate defectuos. Spunem DA pentru referendum, oamenii trebuie să înțeleagă că facem un mare deserviciu țării dacă nu votăm și la referendum.
5. Un mesaj final pentru toti nemțenii.
Bogdan Gavrilescu:  Vă reamintesc faptul că lista de candidați PMP este formată în majoritate din oameni tineri, ceea ce reprezină un plus, comparativ cu “oferta” altor partide. Vom veni întotdeauna cu proiecte și programe pentru oameni, așa cum am procedat deja în municipiul Piatra-Neamț. Multe dintre proiectele Primăriei Piatra-Neamț pentru 2019 sunt susținute și promovate de PMP încă din 2016. PMP are drept prioritate creșterea calității vieții, nu doar  în Piatra-Neamț, ci în întreg județul. Pentru PMP Neamț, alegerile din 26 mai vor fi o evaluare reală pentru alegerile din 2020, unde credem cu convingere că vom avea un cuvânt important de spus. Chem nemțenii la vot pe 26mai! Votul e un drept și o datorie a noastră, a tuturor. Nu uitați că doar împreună putem schimba lucruri! Uniți în Europa pentru o Românie prosperă!

Articolul anterior

Piatra-Neamț: Bărbat reținut după ce a devastat o locuință și a bătut mai multe persoane

Articolul următor

Sterilizări gratuite ale câinilor din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *