ISSN 2457 - 3973

Sterilizări gratuite ale câinilor din Piatra-Neamț

Colaborarea realizată între Primăria Piatra-Neamț și o serie de oameni din Suedia care finanțează activități de sterilizare a câinilor fără stăpân, dar și a celor cu stăpân, a continuat cu succes și în această perioadă.

Joi, primarul Dragoș Chitic a avut o întâlnire cu Ariana Hârțan, cea care a facilitat legătura cu persoanele din Suedia implicate în proiect. Aceasta a venit însoțită de o delegație importantă iar discuția s-a axat atât pe campaniile de sterilizare cât și pe acțiunile informative din unitățile școlare.

”O întâlnire pe care am avut-o în urmă cu trei luni și jumătate la Primaria Piatra Neamt cu doamna Ariana Hârțan și partenerii domniei sale din Suedia a dus la o colaborare de succes în domeniul câinilor fără stăpân dar și al celor care au un proprietar. Numeroase acțiuni de sterilizare gratuită dar și acțiuni educative în unitățile de învățământ au avut loc în această perioadă in Piatra Neamt și în zonele învecinate.
Astăzi am avut bucuria să primesc la primarie o delegatie si mai numeroasa de persoane din Suedia, insotite de doamna Adriana Hartan, care au apreciat deschiderea si sprijinul de care au benificiat din partea municipalitatii pietrene si isi doresc sa dezvoltam colaborarea in privinta sterilizarilor gratuite, a educatiei populatiei pentru a ingriji indragitele patrupede dar si in alte aspecte care tin de cainii comunitari, atat in Piatra Neamt cat si in localitatile apropiate. Astazi le-am multumit oaspetilor mei pentru activitatea pe care au desfasurat-o pana acum in Piatra Neamt si le-am dat asigurari ca vor beneficia de toata sustinerea mea in continuare pentru a reusi sa gestionam cat mai bine problematica cainilor fara stapan din orasul nostru”, a declarat primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Bogdan Gavrilescu (PMP): Cetățenii județului Neamț iși doresc o viață mai bună!

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (PNL Neamț): Duminică, nemțenii își construiesc destinul pentru următorii 10 ani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *