ISSN 2457 - 3973

Bogdan Mihăilă (PNL): Față urâtă a PSD iese în sfârșit la iveală

Liberalii se simt datori să le explice nemțenilor ce se ascunde de fapt în spatele hemoragiei din PSD, se arată într-un comunicat de presă, remis newsallert.ro, de biroul de presă al PNL Neamț. Oamenii decenți, care mai au o fărâmă de etică, și-au dat seama că singura politică a PSD este interesul propriu de aceea au decis să se retragă, susțin liberalii nemțeni.

” Ioan Onisei, primarul comunei Păstrăveni, a decis să își dea demisia pentru că a descoperit că nu are parte de susținerea necesară pentru a îmbunătăți viața cetățenilor.  De ce alte dovezi mai avem nevoie?!? ca să vedem cum plaga roșie care a pus stăpânire pe județul nostru, l-a sărăcit, l-a trecut pe linie moartă în fața investitorilor.  PSD-ul a atras asupra județului Neamț sărăcia, de aceea e timpul să schimbăm starea de lucruri, să ne oferim nouă o viață mai bună”, a declarat avocatul Bogdan Mihăilă, membru al Biroului Politic Judeţean al PNL Neamţ.

Partidul Național Liberal Neamț susține că ascultă vocea cetățenilor, de aceea demască manipulările prin care sunt obișnuiți social democrații să facă politică.

”În PSD este haos. Până și oamenii lor au observat asta și decid să se retragă. Până și lor li se pare că e prea mult, că nedreptățile la adresa nemțenilor sunt prea mari și imposibil de reparat. Echipa liberală vine cu un proiect valid, de aceea îi vom aștepta pe toți cei care au proiecte care să facă viața noastră mai bună să ni se alăture”, a mai declarat avocatul Bogdan Mihăilă.

Articolul anterior

Binomul Simionică – Vasiliu susținut de UNPR pentru Primăria Piatra Neamț și CJ Neamț

Articolul următor

PNL: Nemţenii trebuie să ştie ce se întâmplă la ApaServ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *