ISSN 2457 - 3973

Binomul Simionică – Vasiliu susținut de UNPR pentru Primăria Piatra Neamț și CJ Neamț

Liderii UNPR Neamț și-au prezentat, miercuri, vârfurile de lance pentru alegerile din 5 iunie. Nu a mai fost nici o surpriză candidatura Aureliei Simionică la funcția de primar în contextul ultimelor decizii politice luate de aceasta. Odată cu înscrierea în UNPR, Aurelia Simionică a primit și funcția de președinte interimar al filialei municipale.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în contextul viitoarelor negocieri pentru majoritățile din legislativ, este susținut Daniel Vasiliu Macovei, actualul vicepreședinte al CJ Neamț.

Astfel, binomul cu care iese UNPR Neamț la alegerile locale este Aurelia Simionică (Primărie) – Daniel Vasiliu Macovei (Consiliul Județean).

Din punct de vedere al crezului meu, al formaţiunii în care am activat, UNPR este cea mai potrivită alegere. Sper să fiu un plus valoare pentru UNPR. Militez pentru dialog, prin construcţie am tentă naţionalistă şi progresistă. Sper să avem rezultate pe măsură şi la Piatra Neamţ şi în judeţ. Mai sunt câțitva colegi din PSD care au venit alături de mine. Ușile noastre sunt deschise și cine nu se mai regăsește în orice partid, îi adresez invitația să vină alături de noi”, a declarat Aurelia Simionică. 

Sunt onorat să fiu desemnat ca şi candidat la președin. Mă bucur că doamna Simionică a venit alături de noi și va candida la Primăria Piatra Neamț. Zilele viitoare vom veni şi cu ceilalţi candidaţi pentru oraşe, municipii şi oraşe. Îmi doresc să formăm o echipă cât mai unită, nu o să ne lăsăm călcaţi în picioare aşa cum au vrut unii. Oamenii noştri au fost furaţi de marile partide ceea ce denotă că există o penurie de candidați. Cei care au avut de plecat, duşi în eroare de promisiuni deşarte şi populiste, să le fie cu noroc, le dorim mult succes. În calitate de candidat la Consiliul Județean doresc să pot continua mare parte din proiectele pe care le-am derulat cu echipa din CJ, mulți din această echipă fiind în subordinea directă a mea. S-au lansat măsuri importante ce vizează anumite finanţări pe infrastructură și pe alte proiecte și trebuie să le accesăm”, a declarat vicepreședintele CJ Neamț, Daniel Vasiliu Macovei.
”Competiţia este competiţie dar să nu umblăm cu jigniri faţă de ceilalţi contracandidaţi. Observă că în toate partidele sunt probleme deosebite. Aceste alegeri sunt atipice faţă de cele anterioare dar noi, cei din UNPR, am hotărât să dovedim seriozitate, pragmatism şi înţelegere cu adversarii politici”, a declarat deputatul UNPR Constantin Moisii.

Articolul anterior

Cinci dintr-o lovitură! UNPR Neamț a exclus la pachet jumătate dintre consilierii județeni!

Articolul următor

Bogdan Mihăilă (PNL): Față urâtă a PSD iese în sfârșit la iveală

4 Commentarii

  • Ata fata???Alta viata???

  • Alt inceput pentru cineva care a fost sfatuit sa faca un pas inapoi, ca sa lase locul unei doamne portocalii. Bravo psd-istilor! Mai vorbiti de traseisti!

  • Adevarul e ca in partidul asta se terminasera oamenii capabili (pe care au avut grija sa-i indeparteze) si au APELat la partidele prietene.

  • BRAVO….BRAVO….BRAVO…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *