ISSN 2457 - 3973

Cadavrul găsit în albia râului Moldova, la Roman, este al unui băiat de 18 ani dispărut în decembrie

Cadavrul găsit, sâmbătă – 21 ianuarie 2023, în albia râului Moldova, la Roman, este al unui băiat în vârstă de 18 ani care a fost dat dispărut pe 8 decembrie 2022.

„La data de 8 decembrie, în jurul orei 12:30, polițiștii au fost sesizați de către un minor, de 17 ani, din județul Iași, cu privire la faptul că, fratele său IAMANDI DIONISIE în vârstă de 18 ani, a plecat să își conducă prietena la o unitate școlară, din municipiul Roman, la aceeași dată, în jurul orei 10:30 și nu a mai revenit până în prezent”, anunţa, la vremea respectivă, IPJ Neamţ.

Ieri, pompierii au intervenit cu o barcă pentru a scoate trupul unei persoane din râul Moldova. Câteva ore mai târziu, poliţiştii au reuşit să identifice victima.

„Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Iași, a cărui dispariție a fost mediatizată la data de 9 decembrie 2022. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Articolul anterior

Bărbat accidentat mortal pe o trecere de pietoni, la Săvineşti

Articolul următor

Doi tineri din Piatra-Neamţ şi Roznov, prinşi conducând drogaţi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *