ISSN 2457 - 3973

Doi tineri din Piatra-Neamţ şi Roznov, prinşi conducând drogaţi

Doi tineri din Piatra-Neamţ şi Roznov au fost prinşi de poliţiştii rutieri conducând, în Piatra-Neamţ, sub influenţa drogurilor.

„La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Piața Mihail Kogălniceanu, din Piatra-Neamț. Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto, din Tașca, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Canabis”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

„În noaptea de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, din Piatra-Neamț. Conducătorul auto, din Roznov, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Canabis”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Ambii conducători auto au fost conduși la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substanțe.

Articolul anterior

Cadavrul găsit în albia râului Moldova, la Roman, este al unui băiat de 18 ani dispărut în decembrie

Articolul următor

Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular