ISSN 2457 - 3973

Cartonaș galben pentru șeful TSD Neamț

 

Adrian Bourceanu a fost la un pas de a-și pierde, sâmbătă, calitatea de membru al PSD Neamț datorită ”ieșirilor publice care au adus atingere imaginii partidului”, după cum aveau să îl acuze conducerea filialei. Primărița de Săbăoani. Valeria Dascălu chiar a propus Biroului Permanent Județean să se supună la vot retragerea sprijinului politic a lui Bourceanu – șef al TSD Neamț și consilier județean.

Probabil pentru că deja fusese aprobată excluderea lui Dan Vasile Constantin din PSD – care va crea valuri dâmbovițene -, coordonatorii ședinței nu au luat în seamnă propunerea primăriței de Săbăoani iar Bourceanu a rămas membru al PSD. Toate astea însă cu ostracizarea, pe mai multe voci, a șefului TSD Neamț pentru delict de opinie.

Cartonașul galben primit de Adrian Bourceanu (spre deosebire de cel roșu primit de Dan Constantin) are menirea de a-i stopa inclusiv curajul de a candida la președinția PSD Neamț. Se pare că a avut și efect, cel puțin în relația cu presa, pentru că Adrian Bourceanu a intrat în silenzio stampa și nu mai vrea să dea nicio declarație.

Contactat de newsallert.ro, Bourceanu a spus tăios: ”nu am niciun comentariu de făcut!”.

Cât privește excluderea lui Dan Constantin din PSD, rămân căile de atac de la nivel central cât și cele ale instanțelor civile de judecată. Iar excluderea din Consiliul Județean este la mâna consilierilor județeni, o mână extrem de largă în ultimii ani pe această temă!

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Dan Vasile Constantin a fost EXCLUS din PSD Neamț!

Articolul următor

Dan Vasile Constantin: Nu am fost exclus din PSD! Candidez la președinția filialei!

Un comentariu

  • ce glume la psd.nu stiu de ce se da atata importanta lui bourceanu.acest tanar a aparut de nicaieri si in avocatura si in psd.unii spun ca este adus de senatorul de roman sef barou neamt care ia dat si bonusul politic.in fapt bourceanu este un mercenar si executa ordinele primite.ii place sa intre in combinatii periculoase si isi alege prieteni agresivi.si cand te gandeste ca acest om aproba pretul apei la apaserv iti vine sa pleci in codru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular