ISSN 2457 - 3973

Cătălin Dughir poate să-și strângă lucrurile din biroul de manager al ApaServ

Majoritatea PSD-PMP-ALDE din Consiliul Județean a votat, luni, în ședința extraordinară, mandatarea celor 2 consilieri membri ai Adunării Generale a Acționarilor în ApaServ (Dănuț Andrușcă și Neculai Pușcașu, ambii de la PSD) în vederea revocării administratorilor societății ApaServ.

Aceeași majoritate a votat convocarea AGA pentru numirea a 7 administratori provizorii ai ApaServ.

Între altele, administratorii ar putea revoca mandatele actualei conduceri a ApaServ și numirea altor manageri. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla zilele viitoare.

Nu știm dacă noul manager propus va fi – așa cum era la bursa zvonurilor – Valentin Stăcescu dar schimbarea actualului manager al ApaServ prinde contur tot mai clar.

Tentative au mai fost și au eșuat. În timpul președintelui Culiță Tărâță, managerul Cătălin Dughir a fost schimbat (pentru câteva zile) cu Irina Corduneanu. S-a revenit (elegant) asupra deciziei ilegale.

Au urmat tentativele foștilor președinți Constantin Iacoban și Emilia Arcan.

De această dată, calea aleasă a fost mai lungă dar pare a fi securizată de lege.

Iată și motivele invocate pentru revocarea actualilor administratori ai ApaServ:

  • Se vorbește de numirea ilegală a 2 foști membri ai Consiliului de Administrație, situație care a adus prejudicii de imagine dar și materiale societății ApaServ. În această situație, numărul administratorilor scade sub cel prevăzut de lege și se impune – spun cei din coaliția PSD-PMP-ALDE – convocarea AGA de la ApaServ și propunerea listei pentru administratorii provizorii.
  • Raportul de activitate al Consiliului de Administrație pentru perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2016 arată că actualul manager nu a îndeplinit toți indicatorii de performanță.
  • Managerului Cătălin Dughir i se mai impută faptul că nu a răspuns solicitărilor venite din partea președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, sau atunci când a făcut-o, a trimis date eronate.

Peste toate, se reamintește criza apei din municipiul Piatra Neamț, de la începutul lunii martie, atunci când o avarie la magistrala de aducțiune a lăsat orașul 4 zile fără apă la robinete!

Articolul anterior

Liviu Harbuz, șah la societățile Consiliului Local Piatra Neamț! Și la propria majoritate politică!

Articolul următor

Înghesuială mare pe lista de candidați ai PMP Neamț! Patru pe singurul loc semi-eligibil la Camera Deputaților!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular