ISSN 2457 - 3973

Cenaclul Flacăra la B Zone Folk Târgu-Neamț. Și totuși există iubire…

Prima ediție a Festivalului B ZONE FOLK Târgu-Neamț s-a încheiat cu un regal de muzică folk. Pe scena amplasată în centrul orașului Târgu-Neamț au urcat nume ”grele” care au făcut și continuă să facă istorie în muzica folk.

Nu au contat nici stropii de ploaie, nici temperatura mai scăzută, pentru că – așa cum scria regretata Tatiana Stepa – ”Și totuși există iubire” pentru muzica folk.

A fost o ultimă seară în care publicul i-a putut admira cei din trupa Calendar, pe Titus Constantin, pietreanca Ștefania Iacob alături de Sorin Poclitaru, Adrian Sărmășan și Dinu Olărașu. A fost un preludiu muzical pentru mult așteptatul moment când pe scenă au urcat artiști care au făcut parte din Cenaclul Flacăra: Andrei Păunescu, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Cristian Minculescu, Victor Socaciu, Magda Puskas, Cristian Buică, Emeric Imre, Vali Moldovan, Claudiu Purcărin și Rareș Suciu.

Cu regretul închiderii primei ediții, B ZONE FOLK Târgu-Neamț promite ca în anul 2020 să reediteze acest eveniment cultural de top și în scurt timp să devină cel mai important festival de muzică folk din România.

Fotografii din ultima zi a festivalului, surprinse de de jurnalistul Vasile Lulu Roșu de la TVN.

Articolul anterior

B ZONE FOLK a debutat între zidurile legendarei Cetăți din Târgu-Neamț

Articolul următor

B ZONE FOLK Târgu-Neamț sau orașul cu oameni frumoși

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular