ISSN 2457 - 3973

Cinci dintr-o lovitură! UNPR Neamț a exclus la pachet jumătate dintre consilierii județeni!

Conducerea UNPR Neamț i-a exclus din partid pe 5 dintre consilierii județeni, acuzați că au activități politice pentru alte partide. Aceștia sunt Ciprian Șerban, Constantin Sandu, Gabriel Pavel, Teodor Ailincăi şi Neculai Iftodi. Acum trei luni, aceeași soartă a avut-o însuși președintele filialei și al Consiliului Județean, Constantin Iacoban.

”Excluderea a fost votată cu 24 de voturi pentru și 2 abțineri. Din păcate, nu am dorit să facem acest lucru, este nefiresc să nu îşi încheie mandatul, dar în faţa evidenţelor nu putem să reacţionăm altfel. Ei poartă activităţi politice în favoarea altor partide şi în defavoarea noastră. În acelaşi timp au venit organizaţii întregi şi de la PNL, PSD şi ALDE, fără a face nici cel mai mic gest de a-i atrage. Au venit oameni valoroşi de la Girov, Păstrăveni şi Făurei. De la Păstrăveni au venit organizaţiile reunite de la PSD şi ALDE, chiar şi o parte din PNL. Mai sunt şi altele care vor veni. Şi noi suntem uşor surprinşi pentru că după o serie de plecări iar suntem puternici. Oricum au fost piedici venirii în UNPR a altor oameni puternici. Dard dacă dimineaţa vine o oranizaţie, seara aşteptăm telefonul să vedem care pleacă”, a declarat senatorul Liviu Bumbu, președintele UNPR Neamț.

Acesta a admis că deși UNPR Neamț are 10 primari pe funcție, nu toți vor alege să candideze sub sigla partidului și vor pleca spre alte formațiuni politice.

Pe de altă parte, dacă UNPR Neamț avea 11 consilieri județeni în urma fuziunii cu PP-DD, numărul acestora va scădea simțitor în condițiile în care, la alegerile din 2012, progresiștii au candidat în alianță cu PDL și PNȚCD. Astfel, supleanții pe listă vin în special de la PNL (urmare a fuziunii cu PDL). Mai sunt însă doar 2 ședințe ordinare din actuala legislatură astfel încât această situație nu mai contează atât de mult.

 

Articolul anterior

Mesaj foto al Aureliei Simionică despre demisia din PSD! ”Iertați-mă că nu v-am trădat!”

Articolul următor

Binomul Simionică – Vasiliu susținut de UNPR pentru Primăria Piatra Neamț și CJ Neamț

Un comentariu

  • dar cât de mult contează …. or să o dea jos pe d-na Arcan, 100%

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *