ISSN 2457 - 3973

Comunicat de presă deputat Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: PSD a reuşit în 2 săptămâni ceea ce PNL nu a reuşit în luni de zile. Votul prin corespondenţă a trecut luni de plenul Senatului

 

~Propaganda penelisto-pedelistă a rămas fără principalul subiect de atac la adresa actualei coaliţii de guvernare. Votul prin corespondenţă a trecut luni de plenul Senatului, iar acum va intra în dezbatere la Camera Deputaţilor, apropiindu-ne astfel cu paşi repezi de soluţionarea acestui proiect legislativ important pentru românii din străinătate.

‪PSD a reuşit în 2 săptămâni ceea ce vrednicii liberali-populari nu au reuşit în luni de zile – am redactat şi am înaintat Parlamentului un proiect al votului prin corespondenţă. Frustrarea peneliştilor de sorginte băsistă este evidentă. Au folosit votul românilor din diaspora în scop electoral şi politicianist, însă au fost incapabili să promoveze un proiect pentru aceştia.

PNL a demonstrat, încă o dată, că rămâne un partid al marilor promisiuni şi un adept al discursului demagogic şi populist, fără a face ceva concret pentru români. Pedeliştii vechi şi noi reprezintă doar un partid care ştie să latre, iar când vine vorba de asumat răspunderea fug ca dracul de tămâie.

Cam acesta este PNL-ul de astăzi: un partid al marilor frustrări şi al băsiştilor ascunşi în spatele siglei PNL. În locul celor de la PNL, în special al celor de la ‪Neamţ, aş avea o jenă să ies public şi să atac o coaliţie care a reuşit să facă multe lucruri bune pentru români”.

  Articolul anterior

  Replica lui Arsene pentru Cozmanciuc: ”Un mic baron de Iaşi mutat la Neamţ”

  Articolul următor

  DNA cere arestarea preventivă a unui parlamentar din Neamţ!

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular