ISSN 2457 - 3973

Replica lui Arsene pentru Cozmanciuc: ”Un mic baron de Iaşi mutat la Neamţ”

Judeţul Neamţ a devenit teren de experimente politice pentru PNL iar conducerea interimară a filialei nemţene nu are niciun căpătâi, a declarat, luni, într-un comunicat de presă, deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.
Declaraţia liderului PSD Neamţ vine în contextul în care, preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Arsene ”are profilul unui viitor baron local”.
”Sunt nişte politicieni distribuiţi de partid doar pentru a le găsi un locşor în marea penelistă. Un asemenea domn paraşutat politic, care începe să aibă aere de mare lider judeţean este şi Mugur Cozmanciuc, cel care a fost ani la rândul umbra lui Relu Fenechiu. Un personaj politic controversat şi care nu a explicat încă multe dintre pagubele create pe la instituţiile statului, consideră de cuviinţă să îşi exprime punctele de vedere cu privire la PSD şi la persoana mea”, a declarat preşedintele PSD Neamţ.
Ionel Arsene a adăugat că liderul PNL Neamţ este ”un mic baron de Iaşi, mutat la Neamţ pentru a nu fi sfâşiat de către haita liberală după condamnarea protectorului său”.
”Migratorului politic interjudeţean, Mugur Cozmanciuc, nu îi pot răspunde decât în modul în care îl caracterizau chiar cei din organizaţia Iaşi, din care face parte cu acte în regulă: nu are veleităţi de lider de filială”, a apreciat preşedintele PSD Neamţ.
Deputatul Ionel Arsene a acuzat PNL că prin numirea unui preşedinte din alt judeţ la filiala nemţeană dovedeşte că ”nu dă doi bani pe judeţul Neamţ”.
Deputatul ieşean Mugur Cozmanciuc a fost numit preşedinte interimar al filialei PNL Neamţ pe 18 august 2014 după demiterea şi excluderea din partid a fostului preşedinte, Dorinel Ursărescu.

Articolul anterior

Cozmanciuc (PNL Neamț): PSD nu vrea legea votului prin corespondență!

Articolul următor

Comunicat de presă deputat Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular