ISSN 2457 - 3973

Comunicat de presă deputat Mugur Cozmanciuc, co-președinte PNL Neamț

Comunicat de presă

10 iunie 2015

Este nevoie de un Guvern care să apere interesele tuturor românilor. Este nevoie  de un Guvern care să sprijine Moldova!

 

Evenimentele din ultima vreme ne arată clar faptul că este nevoie de un Guvern care să lucreze pentru electoratul român, și nu pentru interesele de grup sau personale.

Votul din noiembrie 2014 trebuie să aibă reprezentare reală și în Parlament. O majoritate guvernamentală constituită în jurul PNL ar garanta românilor stabilitate politică și realizarea reformelor economice necesare.

PNL  poate alinia oricând un guvern mai bun decât cel al PSD. Un guvern liberal va acționa, printre altele, pentru un nou model de dezvoltare regională, pentru dezvoltarea infrastructurii de transport și pentru dezvoltarea durabilă a agriculturii.

Am amintit doar aceste obiective pentru că ele se vor aplica și Moldovei, iar pentru mine Moldova reprezintă o prioritate.  Mai mult,  îmi doresc ca județul Neamț să fie un proiect economic de succes, un proiect de succes care să fie aplicabil în toată Moldova.

Prin urmare, obiectivul meu pentru Moldova este reducerea decalajului de dezvoltare economică în raport cu celelate regiuni istorice ale României.

 

Mugur Cozmanciuc

Deputat PNL, Co-președinte PNL Neamț

 

Articolul anterior

EXCLUSIV Surpriza secretarului Dana Soroceanu pentru prefectul de Neamț și consilierii județeni!

Articolul următor

Ionel Arsene: PNL trebuie să ducă bătălia politică în Parlament, nu pe stradă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular