ISSN 2457 - 3973

Conducerea CJ Neamț, excursie de 70.000 lei la Londra pe banii nemțenilor

Avantajele celor care se află la butoanele județului sunt nebănuite. Deplasările externe sub masca unor delegații oficiale sunt unele dintre ele.

Actualul mandat al Consiliului Județean Neamț nu a fost lipsit deloc de astfel de excursii plătite din banii nemțenilor. Iar din delegații au făcut parte doar cei care nu au îndrăznit să iasă din cuvântul șefului.

Astăzi vorbim despre excursia la Londra, aflată în plină desfășurare. O deplasare pentru care a fost alocată fabuloasa sumă de 70.000 lei din banii județului! Adică 16.000 euro!

Scopul deplasării este participarea unei delegații a CJ Neamț alături de Ansamblul Folcloric ”Floricică de la munte”, la manifestările prilejute de Ziua Națională a României de la Ambasada României la Londra.

Să fim bine înțeleși: costurile deplasării ansamblului folcloric sunt separate! Deci cei 70.000 lei sunt doar pentru membrii delegației CJ Neamț! Patru la număr! Cine face parte din această delegație? Doar oameni apropiați președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene. Vorbim aici de vicepreședintele CJ Neamț, Ion Asaftei (președinte ALDE Neamț), vicepreședinele CJ Neamț, Laurențiu Amedeo Dulamă (membru PMP Neamț dar susținător al proiectelor PSD), Iulian Luca (consilier județean ALDE) și Corneliu Agăleanu (consilier județean PNL Neamț). În privința acestuia din urmă nu ar trebui să vă inducă în eroare lista pe care a fos ales consilier județean. Surse din PNL Neamț susțin că Agăleanu nu mai reprezintă demult acest partid iar lucrurile ar urma să se rezolve curând.

Din delegație făcea parte inițial și consilierul județean PMP Cristian Ungureanu dar pentru că a îndrăznit să vorbească în ședința de CJ Neamț în contradictoriu cu președintele, a fost scos din delegație.

Excursia pe bani publici la Londra are o durată de 5 zile, că doar Ziua Națională a României trebuie sărbătorită prelung. Prin mall-uri, cafenele și restaurante…

Delegația de la CJ Neamț este plecată de marți dimineață și se va întoarce duminică seara. Suntem convinși că dorul de țară deja a pus stăpănire pe membrii delegației și sunt dornici să revină acasă pentru a continua proiectele pentru binele nemțenilor.

Articolul anterior

Paul Tablan a fost eliberat din funcția de inspector șef al IPJ Neamț

Articolul următor

Cazuri noi de HIV/SIDA depistate în județul Neamț

0 Commentarii

  • 16.000 euro adica app. 4000 euro de caciula. Pentru cateva zile.

    Anul asta am stat in delegatie la Londra 1 luna, pentru care angajatorul meu a platit: 1500 lire cazare la hotel in centrul Londrei, pe Union Street. 800 lire diurna. Masina cu sofer de la aeroport si inapoi la aeroport 120 lire. Cca 150 euro biletul de avion dus intors.

    4000 euro de persoana / cateva zile? Atat de importanta e prezenta voastra acolo de costa atat? V-au inclus si escortele in banii astia? Am auzit ca pe acolo dau si factura 😐

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *