ISSN 2457 - 3973

Paul Tablan a fost eliberat din funcția de inspector șef al IPJ Neamț

Comisarul șef Paul Tablan a fost eliberat, joi, din funcția de inspector șef al IPJ Neamț, prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, Marcel Velea.

Purtătorul de cuvânt al IGPR, cms șef Ramona Dabija, a declarat pentru newsallert.to că Paul Tablan a fost pus la dispoziție pina la numirea pe alta funcție.

În locul lui Paul Tablan a fost numit interimar la comanda IPJ Neamț unul dintre cei 2 adjuncți.

Potrivit unor informații neoficiale, eliberarea din funcție s-a făcut pentru că Paul Tablan nu are certificat ORNISS. Eliberarea acestui certificat a fost refuzată încă din luna august, de fosta Guvernare PSD.

Paul Tablan a fost numit la comanda IPJ Neamț în mai 2011, la vremea resepectivă fiind șeful Serviciului de Investigații Criminale din inspectorat.

Anterior acestei numiri, la comanda IPJ Neamț fusese numit un băcăuan, comisarul șef Dorel Manole, venit după demiterea și exluderea din Poliție a lui Aurelian Vasea Șoric.

Practic, întreaga sarabandă de destituiri și numiri s-a produs odată cu uciderea lui Gheorghiță Mararu, în față la Cafe Latino, și devoalarea unor legături între clanurile interlope din Neamț și fostul șef al IPJ Neamț, Aurelian Vasea Șoric.

 

Read Previous

Iată când se deschide patinoarul din Piatra-Neamț

Read Next

Conducerea CJ Neamț, excursie de 70.000 lei la Londra pe banii nemțenilor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *