ISSN 2457 - 3973

Primarul Ion Rotaru a publicat o listă cu 21 mașini din care s-au aruncat gunoaie (foto-galerie)

Primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, a publicat pe pagina sa de facebook o listă cu 21 de numere de mașini înmatriculate în Neamț din care s-au aruncat aiurea saci cu gunoaie. Rotaru a pus în acest sens și o foto-galerie în care sunt surprinse aceste momente și a anunțat deja primele amenzi aplicate.

Totodată, primarul de Alexandru cel Bun a precizat că va luat legătura cu Poliția pentru a identifica toți proprietarii mașinilor surprinse în fotografii, urmând ca fiecare să fie amendat cu 1.000 lei.

”Stimati cetateni, a inceput programul de colectare si selectare a deseurilor pe raza comunei Alexandru cel Bun. Va rugam sa ne ajutati la implementarea acestui proiect. Activitatea de colectare se desfasoara in fiecare miercuri pentru ridicarea gunoiului menajer si odata la 3 saptamani, tot in ziua de miercuri, se ridica materialele reciclabile. Pentru materialele reciclabile ati primit 2 saci de plastic: un sac pentru PLASTIC+METAL+STICLA, alt sac pentru HARTIE+CARTON+TEXTILE.
Va multumim celor care au inteles importanta acestui proiect! Am constatat ca sunt si persoane care nu raspund acestor cerinte si nu respecta pe ceilalti cetateni. Va prezentam imaginile de pe camerele de luat vederi cu cei care vor fi sanctionati cu 1000 lei/persoana. Pentru identificarea posesorilor autoturismelor din imagine si a celor care incalca normele de protectia mediului am luat legatura cu Politia. Va atragem atentia inca odata ca vom fi foarte drastici cu cei care incalca regulile!
NT07PWA, NT43MMM, NT10BSV, B78SRP, NT43SAR, NT09RVB, NT54ATU, NT09MLX, NT25HGP, NT13PAS, NT06MZJ, NT05KXH, NT74ELA, NT03BTY, NT09FZH, NT88MAC, NT14ANT, NT11BLN, NT10BAF, NT05HUE. NT13DAR
Am sanctionat pe Ursaru Gheorghe si Zargiu Sergiu care au depozitat materiale constructie pe marginea DN15 zona canal”, a spus primarul Rotaru. 

Măsura aplicată de primarul comunei Alexandru cel Bun ar putea fi extinsă cu succes de toți edilii de comune sau orașe având în vedere că majoritatea zonelor sunt monitorizate video.

Iată și fotografiile publicate de primarul Ion Rotaru:

Articolul anterior

Alți bani, altă distracție: studii geotehnice extinse pe drumul proaspăt reabilitat de la Bisericani pe care au apărut crăpături

Articolul următor

Conducerea filialei ALDE Neamț a fost decapitată! Tăriceanu: ”Cei care au făcut non-combat, să lase locul altora!”

2 Commentarii

  • Primarul sa anunte programul masinii de gunoi, nu la 7 dimineața in exces de zel, si sa fie tolerant o perioada. Sau se razbună pe zonele in care nu a obtinut voturi la ultimile alegeri, ca sa arate cine e șeful?

    • Asta nu e un com de om serios. Asa și dacă nu vine, le aruncăm prin pădure, prin ape și natura? Mergeți la primărie și aruncatile în curtea primăriei. 🤬🤬🤬

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *