ISSN 2457 - 3973

Conducerea PSD are grija generalului Stan! L-a schimbat de la PSD Roman ca să se pregătească de concurs!

 

Conducerea PSD Neamț are grijă de colegii care au diverse concursuri pentru ocuparea unor funcții importante în instituțiile publice. Așa a fost explicată decizia de sâmbătă a Biroului Politic Județean, prin care Viorel Stan a fost schimbat din funcția de președinte al organizației PSD Roman la doar 2 săptămâni de la numire.

”BPJ a hotărât ca președinte interimar la Roman să fie Dan Manoliu. Nu este niciun afront la PSD Roman, așa a considerat BPJ pentru a impulsiona organizația. Am considerat că Viorel Stan nu are timp sufficient să se ocupe de organizația Roman pentru că este și inspector școlar general. Are examen și trebuie să se pregătească pentru acest exame. Ne-a și spus că nu știe cum să facă pentru că are examen și nu are timp de conducerea organizației”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

”Bunul meu prieten Viorel Stan mi-a spus că urmează un examen extreme de greu pentru Inspectoratul Școlar. Are proiecte pe care nu le-a finalizat și a spus că vrea să arate ceva la sfârșitul mandatului”, a declarat Dan Manoliu, noul președinte interimar al PSD Roman.

Manoliu are termen o săptămână să numească noul birou politic local interimar. Alegerile pentru conducerea organizației sunt programate pe 27 iunie.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Ionel Arsene acuză: Sunt oameni ”interesați” de ștrand, telegondolă și alte bunuri!

Articolul următor

De dragul UNPR, Arsene nu l-a iertat pe ”camaradul” Dan Constantin!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *