ISSN 2457 - 3973

De dragul UNPR, Arsene nu l-a iertat pe ”camaradul” Dan Constantin!

 

Dan Vasile Constantin a rămas fără sprinin politic în Consiliul Județean ceea ce însemnă că ar trebui să își piardă calitatea de consilier județean. Asta dacă vor vota colegii din legislativ! Trecem deocamdată peste acest aspect și ne întoarcem la Biroul Permanent Județean al PSD Neamț, de sâmbătă, unde s-a decis această sancțiune.

Duminică, deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a explicat motivele pentru care BPJ l-a sancționat pe ”camaradul” Dan Vasile Constantin. Este vorba de niște declarații pe care le-a făcut ”în anumite cercuri” împotriva alianței cu UNPR. Mai exact, Dan Constantin ar fi spus că PSD Neamț ar trebui să aibă, acum, la anticipate, candidat propriu la președinția CJ Neamț.

”PSD este partid serios, de oameni serioși și de cuvânt. Vom susține până în 2016 pe Constantin Iacoban în funcția de președinte. Nu există și nu a existat discuția de a nu-l susține acum. Nu avem de gând să schimbăm lucrurile în CJ Neamț, ca să închidem și această speculație. Regret ce s-a întâmplat cu Dan Vasile Constantin, este camaradul meu. A muncit 20 de ani în PSD și îmi pare rău de situația lui dar lucrurile pot reveni pe făgașul normal. Este singurul regret pe care îl am, decizia de sancționare a lui”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Sancțiunea împotriva lui Dan Vasile Constantin nu îl împiedică, potrivit statutului partidului, să candideze la președinția PSD Neamț. Constantin a declarat pentru newsallert.ro că la începutul săptămânii viitoare își va anunța această intenție.

 

(Gabriel APETRII)

 

Articolul anterior

Conducerea PSD are grija generalului Stan! L-a schimbat de la PSD Roman ca să se pregătească de concurs!

Articolul următor

Copil mușcat de viperă la Borca!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular