ISSN 2457 - 3973

Consilierii județeni ai PSD Neamț au fost amendați cu 2.000 lei de A.N.I. pe cazul Păvăluță

În Neamț ilegalitățile se țin lanț iar hotărârile judecătorești sunt facultative pentru autorități. Una dintre multe situații se regăsește la Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului (DGASPC) Neamț, instituție condusă ilegal de directoarea Cristina Păvăluță.

Nu o spunem noi ci a decis irevocabil o instanță de judecată potrivit căreia Cristina Păvăluță a fost în conflict de interese.

După o astfel de hotărâre judecătorească, prefecta Daniela Soroceanu (susținută de PSD pe funcție) ar fi trebuit să emită un act prin care să constate starea de fapt iar Cristina Păvăluță să elibereze funcția. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, la Consiliul Județean Neamț s-a făcut un simulacru de punere în aplicare a hotărârii judecătorești.

De ce simulacru? Pentru că nici conducerea CJ Neamț nu a emis vreo decizie de încetare a raporturilor de muncă în ceea ce o privește pe Cristina Păvăluță, în condițiile în care DGASPC este în subordinea CJ, ci a trimis ”cartoful fierbinte” în ședința de plen.

Astfel, în septembrie s-a supus la vot demiterea directoarei. Repetăm, ca să înțelegeți bine: o hotărâre judecătorească definitivă și executorie a fost supusă la vot și nu s-a luat act de ea!  Mai mult, votul a fost secret, deci nimeni nu ar fi știut cine a dat cu tifla instanței de judecată.

Liberalii s-au abținut de la vot pe considerentul că hotărârile judecătorești trebuie puse în executare și nu votate. PSD și ALDE au votat ascuns dar rezultatul nu a mai contat pentru că era nevoie de votul a două treimi.

Agenția Națională de Integritate a luat act că aleșii județeni nu au dus la îndeplinire hotărârea judecătorească și i-a amendat pe toți consilierii cu câte 2.000 lei.

Așadar, consilierii PSD, ALDE, PMP și PNL sunt buni de plată pentru că nici Prefectura și nici conducerea CJ Neamț a ignorat o hotărâre judecătorească. Și continuă să o facă!

Articolul anterior

Dan Barna și USR mențin România în brațele PSD doar pentru a-și maximiza scorul electoral

Articolul următor

Oamenii lui Pinalti și Leoreanu, în board-ul de campanie electorală al PSD Neamț

Un comentariu

  • PAI CUM SA SCOATA MIMOZA UTECISTULUI DAN CTIN DACA TOTI CRAPA DE LA ACEA DIRECTIE!!! NU POT TRECE CU VEDERE CAT DE PROSTALANI SUNT CONSILIERII JUDETENI SA FIE AMENDATI PT A TINE IN FUNCTIE MIMOZA LUI DVC!!!!!!!!!!!! MERGETI LA UN CONTROL PSIHIATRIC BAI CONSILIERII LU PESTE PRAJIT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.