ISSN 2457 - 3973

Continuă mărturiile halucinante ale unor pacienți la Spitalul Județean Neamț

Scandalul Hexi Pharma privind dezinfectanții de calitate îndoielnică livrați în spitale, inclusiv în cel de la Piatra Neamț, a redeschis ”cutia Pandorei” nu doar în ce privește infecțiile nosocomiale ci, în unele privințe, și calitatea actului medical. Deși este un subiect tabuu, toată lumea știe că de cele mai multe ori, actul medical este condiționat de primirea unor foloase. Ce se întâmplă cu cei care chiar nu au de unde, Dumnezeu cu mila.

Continuăm să publicăm relatările unor citiori care au decis să nu mai tacă și să spună tuturor drama prin care au trecut ei sau rudele lor. Înainte de a vă prezenta o nouă poveste halucinantă de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, facem mențiunea că la unitatea sanitară există foarte multe cadre medicale competente și care își fac meseria fără a solicita și fără a primi mai mult decât un buchet de flori.

”În luna decembrie , soacra mea a fost dusa de urgenta la spital cu mai multe complicatii , printre care si 4 accidente cerebrale. A stat 12 zile la neurochirurgie insotita permanent de sotia mea respectiv o cumnata de a mea . Pe langa faptul ca sa stat cu ea sa mai dat si acel ,, ciubuc ” la personal pt . faptul ca ea , soacra trebuia intoarsa pe o parte si cealalta la fiecare 2 ore. În aceasta perioada cat au stat acolo curatenia zilnica s-a facut cu apa simpla, de la baie , fara nimic în ea. Dupa 12 zile am cheltuit în jur de 2.000 de lei cu ,, ingrijirea ” ni s-a spus ca e bine , dar ea nu putea manca nimic, sa urmeze un tratament cu niste pastile cat nasturii, si ea nu putea sa bea nici apa, si că o să-și revina usor. Miercuri a externat-o si duminica a murit. Ce este deranjant ca nimeni din spital nu a zis ca nu are rost sa mai cheltuim degeaba. Nu, toti au profitat. Eu am stat în octombrie internat la un spital din Moinesti dar acolo parca nu erai tot în Romania. Eu zic ca de vina sunt managerii. Cum de la unii se poate si la altii nu?”, a povestit un pietrean.

Articolul anterior

Emilia Arcan îi răspunde liberalului Mugur Cozmanciuc: Conducerea CJ cunoaște toate problemele județului!

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (candidat PNL la președinția CJ): Mă bucur că reacția mea a adus un punct de vedere oficial al CJ privind problema dezinfectanților!

2 Commentarii

  • Aveti dreptate si in pedietreie sa vedeti sa vedeti acolo ce este nu cat de urat vorbesc doctoritele este dezastru .Se vede cu ochiu liber ca afacut medicina cu bani nimic nu stiu

  • mergeti si la cardiologie ca si acolo doamnele asistente trateaza bolnavii de parca sunt platite sa stea pe scaun si sunt fff ofensate cand li se cere ceva sau li se pune o intrebare,,,,,,niste jeguri frustrate de viata si vesnic sunt obosite,,,,sa mearga acasa ca nu le obliga nimeni sa lucreze ,,,sunt tineri care vor si cu siguranta mult mai destepti decat ele care pretind ca au experienta ,,,,oare de care si unde ca la patul bolnavului cu siguranta nuu,,,,, sa stiti ca nu vorbesc din spuse ci din vazut ,,,mai ales domisoara de la intersectii care trateaza si ia pe toata lumea peste picior cand are ocazia,,,,,sa nu mai vb de doamnele ingrijitoare care fac curat precum pisica,,,,,eeeee e lumea rea si le arata cu degetul ca ele sunt niste doamne deosebite,,,,,am trait pe ,pielea mi,a si chiar nu,mi pasa daca publicati si numele oricum nu se face absolut nimic in privinta asta ba mai rau ca acolo usile sunt inchise de partea lor nu a mosului sau a babutei de la tara care este internata acolo ca vai de capul ei cu o pensie amarata ,,,,,,iar personalul este uracios ,,,,ce sa mai vb ca sunt multe de spus dar nimic nu se va face garantat va spun

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.