ISSN 2457 - 3973

Copil de 11 ani, tâlhărit de un adolescent de 17 ani

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au identificat și reținut persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Bunul sustras a fost recuperat de polițiști și înapoiat persoanei vătămate.

În urma unei sesizări primite la data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au demarat toate verificările în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

Din investigațiile efectuate, în jurul orei 17.00, polițiștii au identficat un minor, de 17 de ani, din Ruginoasa, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 6 octombrie a.c., prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras unui minor în vârstă de 11 ani, din Bîrgăuani, telefonul mobil.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Bunul sustras a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Read Previous

PSD s-a făcut de râs în ședința CL Piatra-Neamț! Bătuți cu propriile arme de primarul Chitic pe cazul Troleibuzul!

Read Next

Senatorul PNL Eugen Țapu: ”Viorica Dăncilă are impresia că la Bruxelles este la fel ca la sediul PSD, din Kiseleff”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *