ISSN 2457 - 3973

CORONAVIRUS/ Program redus la Serviciile de Înmatriculări și Pașapoarte din Neamț! Iată detaliile!

Activitățile cu publicul de la 2 servicii aflate în subordinea Prefecturii Neamț vor fi restrânse, pentru a evita transmiterea virusului COVID-19 la personalul instituțiilor, cât și între oameni.

Astfel, în perioada 11 – 31 martie 2020, cererile privind activitățile specifice se depun EXCLUSIV în baza unei programări online!

Pentru Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule (SPRPCIV) Neamț:

Programările online vor fi făcute de pe site-ul Prefecturii Neamț nt.prefectura.mai.gov.ro, la secțiunea Permise și Înmatriculări Auto.

Activitățile de audiențe la sediul Serviciului Public Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Neamț va fi suspendat în perioada 11-31.03.2020. Activitățile se vor desfășura exclusiv prin corespondență poștală sau e-mail.

”Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului”, au declarat reprezentanții instituției.

Pentru Serviciul de Pașapoarte

În perioada 11 – 31 martie 2020, cererile de eliberare a pașapoartelor simple electronice/pașapoartelor simple temporare se depun la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Neamț, EXCLUSIV în baza unor programări on-line.

Programările online vor fi efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.

Accesul în locații în vederea depunerii cererilor de eliberare a pașapoartelor va fi permis doar solicitanților și, după caz, reprezentanților legali ai acestora, în baza programărilor online și a documentului de identitate, în original.

În ceea ce privește ridicarea pașapoartelor simple electronice/pașapoartelor simple temporare, accesul în locații se va face în baza tichetului eliberat la depunerea cererii și a documentului de identitate, în original.

”Recomandăm cetățenilor să opteze pentru ridicarea pașapoartelor simple electronice prin serviciile de curierat – cheltuieli de expediţie 8 lei + TVA”, au declarat reprezentanții serviciului.

Serviciile pentru care nu se fac programări online vor fi efectuate exclusiv prin corespondență poștală sau e-mail (adeverințe, furnizări de date din Registrul Național de Evidență a Pașapoartelor Simple, petiții și informații de interes public).

Articolul anterior

A fost prins șoferul laș care a fugit după ce a omorât un om lângă Târgu Neamț

Articolul următor

Creșele, grădinițele, școlile și liceele din Neamț sunt ÎNCHISE începând de astăzi! Recomadări pentru părinți!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *