ISSN 2457 - 3973

COVID a intrat și în Jandarmeria Neamț! Trei cazuri au fost depistate pozitiv!

În perioada 21 – 25 august, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț au fost înregistrate 3 cazuri noi de infectare cu COVID-19, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

”Cei trei colegi au prezentat simptome specifice COVID-19 în perioada menționată, rezultatele testelor fiind pozitive, iar în prezent se află înternați în spital. Aceștia sunt încadrați la Detașamentul 3 Jandarmi Bicaz și execută misiuni de pază și protecție instituțională la obiectivele aflate în competență. Urmare a anchetei epidemiologice a rezultat faptul că în rândul jandarmilor nu au fost identificați contacți direcți și nu a fost impusă măsura autoizolării”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Neamț, Magdalena Gabriela Muraru.

Pe lângă măsurile dispuse zilnic pentru protecția personalului, în referire la echiparea jandarmilor care intră în serviciu cu mască de protecție, mănuși și posibilitatea utilizării substanțelor dezinfectante precum și portul mijloacelor de protecție în mod corespunzător au fost dispuse măsuri de igienizare și dezinfectare periodică a spațiilor de lucru precum și a autospecialelor din dotare în vederea limitării răspândirii virusului.

Articolul anterior

PRO România Piatra-Neamț: ”Cei 2 care acum zâmbesc perfid din mijlocul PSD-iștilor, au venit și au plecat la pachet!”

Articolul următor

Dragoş Chitic: ”Finalizarea Planului Urbanistic General, o altă promisiune onorată!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.