ISSN 2457 - 3973

PRO România Piatra-Neamț: ”Cei 2 care acum zâmbesc perfid din mijlocul PSD-iștilor, au venit și au plecat la pachet!”

Filiala PRO România – Piatra Neamț a reacționat în urma comunicatului de presă al PSD Piatra-Neamț, prin care erau anunțate 2 înscrieri în organizația social-democrată a unor foști membri ai PRO România. Materialul respectiv poate fi recitit aici

Reacția PRO România Piatra Neamț poate fi citită, integral, în comunicatul de mai jos:

Echipa PRO România Piatra Neamț are ca prioritate prezentarea celui mai ambițios plan de dezvoltare pentru orașul nostru și asta cu ajutorul profesionalismului echipei de candidați la Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamț, oameni care au demonstrat și au confirmat în activitatea lor profesională.

Programul nostru de dezvoltare va fi implementat încă din primele zile de mandat ale Consiliului Local și ale noului Primar al Municipiului Piatra Neamț, Liviu Harbuz.

Suntem o echipă unită, competentă, muncitoare și extrem de deschisă cu toți cei care doresc să se integreze în proiectul nostru.

Cei doi, Ciprian Ciuhat și Alexandru Topor, care acum zâmbesc perfid din mijlocul PSD-iștilor, s-au înscris în PRO România la pachet și au plecat la pachet.

Domnul Ciprian Ciuhat și-a dat demisia din PRO România pe data de 31 iulie 2020, invocând absența sa de pe lista de candidați la Consiliul Local. Nu a înțeles că un loc pe această listă se obține doar prin demonstrarea capacităților profesionale și nu a celor financiare.

Tânărul Alex Topor a devenit victima acestui joc perfid între Ciprian Ciuhat și PSD Piatra Neamț.

E păcat că un tânăr precum Alex Topor, manipulat, va sfârși politic, ca un bun de unică folosință, doar pentru că și-a ales un anturaj prost, într-o conjunctură marca Răzvan Cuc, ministrul cu zero km de autostradă, autointitulat deputat de Neamț deși este deputat de Giurgiu, acolo de unde a fost alungat.

Dar cum lipsa de caracter și interesul personal imediat de parvenire reprezintă o modă promovată de PSD, nu ne rămâne decât să le urăm succes celor care au plecat acolo unde le este locul. Salutăm opțiunea lor.

Suntem pregătiți pentru confruntarea electorală și avem garanția că vom obține votul de încredere pentru întreaga echipă PRO România Piatra Neamț, în primul rând pentru că propunem cele mai bune soluții pentru orașul nostru, cea mai eficientă implementare a lor, în cel mai scurt timp, având un singur deziderat: acela de a crește calitatea vieții în orașul nostru.

Alin Lehăduș – Coordonator PRO ROMÂNIA Piatra Neamț

    Articolul anterior

    TIR cu 43 metri cubi de lemn tăiat ilegal, interceptat de polițiști la Tarcău! Șoferul, amendat cu 19.000 lei!

    Articolul următor

    COVID a intrat și în Jandarmeria Neamț! Trei cazuri au fost depistate pozitiv!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular