NewsAllert :

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Premierul Orban, în Neamț: ”Eu, dacă aș fi nemțean, aș fi jignit să mă conducă unul ca Arsene!”

Comuna Hangu s-a făcut de rușine! Contra-manifestație PSD tipic bolșevică la vizita premierului Orban!

Mugur Cozmanciuc, mesaj către Arsene: ”Ionele dragă, nici nu știi ce urmează să devii!”

Dragoş Chitic: “Bani europeni pentru modernizarea unor artere principale  din municipiu”

Incendiu la Roznov! O persoană a fost găsită decedată în locuință!

Dan Barna (președinte USR PLUS), la Neamț: Ideea că votul nu contează este neadevărată. Ieșiți la vot pe 27 septembrie!”

Bărbat accidentat mortal de un camion în Piatra-Neamț

O vacă a rămas blocată pe calea ferată din Piatra-Neamț!

Un șofer beat a accidentat o femeie care circula pe trotuar în cartierul Dărmănești din Piatra-Neamț

Realitatea.net: Mugur Cozmanciuc (PNL) l-a depășit pe Ionel Arsene (PSD) în cel mai recent sondaj!

  • 22 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc îi bate obrazul lui Arsene! ”Nu este momentul răfuielilor politice!”

”Nu este momentul răfuielilor politice” – a declarat Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, la postarea în care era atacat de președintele social-democraților nemțeni, Ionel Arsene.

Reacția lui Cozmanciuc, susținută și prin declarațiile președintelui României, Klaus Iohannis, vine pe fondul situației de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Unitatea sanitară, aflată în subordinea Consiliului Județean Neamț, s-a făcut remarcată prin lipsa investițiilor concrete în ultimii ani, dar prin numărul mare de directori care s-au perindat în acest mandat legislativ: Ioan Lazăr, Alexandru Juncu, Liviu Negelschi, Codruț Munteanu și, acum, Toader Mocanu.

În urmă cu circa două săptămâni, Mugur Cozmanciuc semnala faptul că pacienții cu virusul Covid-19 nu pot fi tratați, deocamdată la Neamț, și sunt trimiși la Iași, ceea ce s-a întâmplat. Nu exista o explozie a cazurilor în județele Moldovei iar Spitalul de Boli Infecțioase din Iași făcea față situației.

Lucrurile s-au schimbat între timp, România se pregătește să intre chiar în faza a treia a bolii iar spitalele din toată țara au obligația să se pregătească pentru tratarea cazurilor ușoare.

Acum, când situația din România este în alți parametri, a venit și reacția președintelui CJ Neamț. Și nu oricum, ci într-o notă politică.

A fost și motivul pentru care Mugur Cozmanciuc i-a bătut obrazul lui Ionel Arsene.

”Nu este momentul răfuielilor politice. Regret că anumiți oameni politici aleg să folosească această criză prin care trecem cu toții, în scop personal. Dincolo de stânga și dreapta, dincolo de mizele electorale închipuite ale unora, suntem oameni, iar cei dragi nouă, semenii noștri, au nevoie de lideri naționali și locali responsabili. Lupta împotriva acestei pandemii este abia la început, iar datoria noastră este să ne asigurăm că vom rămâne cu toții aici să construim la loc ceea ce criza aceasta distruge. Fac apel la oamenii care pretind că nu fac politică în aceste vremuri grele: lăsați măscărelile și vedeți ce puteți face pentru oameni”, a spus Mugur Cozmanciuc.

Așa cum spuneam, o reacție similară a avut și președintele României, Klaus Iohannis, reacție care poate fi văzută în clipul de mai jos.

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamț a luat MĂSURI NOI începând de astăzi

Articolul următor

Florentina Moise (director Casa Corpului Didactic Neamț): ”Școala on-line e o provocare”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *