ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc, mesaj către Arsene: ”Ionel, dragă, am văzut că ţi-ai tras cuc şi nu mă refer la ceasul care a început să ticăie! Suntem cu ochii pe tine”

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, i-a transmis un nou mesaj lui Ionel Arsene, după cel de săptămâna trecută, în care îi spunea că este ”un mincinos” și a luat ce e mai rău de la Liviu Dragnea.

Mugur Cozmanciuc a declarat, miercuri, că Ionel Arsene nu a înțeles mesajul său de a duce o campanie electorală ”civilizată, în care să nu existe atac la persoană” și de aceea a considerat că trebuie să transmită iar un mesaj.

”Am să îi transmit şi astăzi un mesaj pe care, dacă va avea înţelepciunea, îl va înţelege. Ca să fie clar, nu mă ascund în spatele unei măşti sau a unor persoane cum o face dumnealui. Am să dau jos masca şi am să îi spun clar: Ionel, dragă. Am văzut că ţi-ai tras Cuc şi nu mă refer la ceasul de pe perete care a început să ticăie. Te sfătuiesc să te gândeşti bine şi te întreb direct: oare ce ai făcut când erai tânăr? Răspunsul nu îl vei găsi în Dex. Să te uiţi bine, nu am atacat niciodată, noi, eu, vreun membru al familiilor contracandidaţilor noştri. Dar ceea ce faceţi voi este dovadă nu doar a disperării ci a despotismului din gândire pe care o să vi-l oprim. Pe 27 septembrie faceţi darea de seamă, pe 28 septembrie faceţi predarea. De aceea îţi spun aşa: gândeşte-te bine că suntem cu ochii pe tine!”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Alături de președintele Mugur Cozmanciuc s-a aflat și prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, care a întărit cele spuse de acesta.

”O mare parte din Moldova este baronizată, de baroni ca Oprișan, Dumitru Buzatu sau de noul baron Ionel Arsene, mult mai nociv. Au ținut județele în sărăcie și este o durere pentru mine să văd că sunt atât de mari. Știți de ce vor sa îi țină pe oameni în sărăcie? Ca să îi sperie, să îi conducă. Asta trebuie să înceteze”, a declarat Rareș Bogdan.

Articolul anterior

Echipa lărgită a PSD Piatra-Neamț, întâlnire informală cu presa: Răzvan Cuc a spus și ce va face și ce NU va face!

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (PNL): Fondurile europene – un mecanism pe care îl voi folosi pentru dezvoltarea județului, ca președinte al CJ Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.