ISSN 2457 - 3973

Cui îi pasă de demisia primarului de Dămuc?

Anton Covasan a demisionat, luni, din funcția de primar al comunei Dămuc, gestul său fiind în primul rând un act de condamnare a întregii clase politice de la nivel județean și până la cel central. Covasan a vorbit în cele 2 pagini pe care și-a scris demisia despre minciunile pe care ”toți cei care s-au perindat pe la conducerea Consiliului Județean” i le-au spus de-a lungul anilor.

La rândul său, Anton Covasan le-a spus locuitorilor din Dămuc, din 2008, de când a fost ales primar și până acum, că va rezolva și problema drumurilor, și a școlilor, și toate celelalte nevoi ale comunității. Pe principiul ”dacă m-a mințit pe mine vă mint și eu pe voi”, fostul primar a rămas doar cu multe promisiuni și cu obrazul bătut de locuitorii din comună. Pentru că nu a mai suportat rușinea, Covasan a demisionat în timpul ședinței de consiliu local de ieri și a declarat că va aduce, marți, demisia pe masa prefectului de Neamț.

Cui îi pasă însă de demisia lui Anton Covasan? Se simte cineva responsabil de gestul onorabil pe care l-a făcut fostul primar de Dămuc? Există vreun consilier județean, vreun vicepreședinte sau chiar președintele Consiliului Județean Neamț capabil să demisioneze în solidar cu Anton Covasan? Există cineva din conducerea vreunui partid din Neamț interesat să ofere măcar o explicație, nu fostului primar, ci locuitorilor comunei Dămuc? Cei 2 parlamentari ai zonei – senatorul Liviu Bumbu și deputatul Marian Enache – simt vreo apăsare? Ceilalți parlamentari din Neamț? …

Articolul anterior

Cât pe ce să ardă şi Piaţa Centrală din Roman!!!

Articolul următor

Rămâne primar de Dămuc! Anton Covasan nu mai demisionează!

Un comentariu

  • eu cred ca cel mai mult ii pasa fostului diplomat,mare avocat si acum deputat…., marele(la propriu si la figurat)marian enache.cate promisiuni a facut in campania electorala.!!!!ce nu a promis la cei de pe valea muntelui.dar dupa ce a fost confirmat deputat a uitat toate promisiunile.in loc sa-si faca biroul de munca in bicaz s-au comuna limitrofa a fugit la vanatori .a auzit el ca lumea (in mod deosebit femeile)e mai darnica si nu te intreaba ce ai rezolvat.pe valea muntelui a mai fost vazut la hramuri(zilele comunei) .a uitat de retrocedarile de paduri ilegale-sturza etc.este deputat de neamt cu numele fiindca nu a facut nimic in colegiul 8.oameni de acest fel l-au ingretosat pe primarul de la damuc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular