ISSN 2457 - 3973

Cultivatorul de cannabis din Piatra-Neamţ a fost arestat preventiv pentru 30 zile

Cultivatorul de cannabis din Piatra-Neamţ a fost arestat preventiv pentru 30 zile de judecătorii nemţeni.

Bărbatul în vârstă de 45 ani a fost reţinut de procurorii DIICOT Neamţ sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere, fără drept, de droguri de risc.

Bărbatul a înfiinţat mai multe culturi de cannabis în apartamentele pe care le deţine şi a comercializat drogurile către diverşi consumatori din Neamţ.

Între „consumatori” a fost infiltrat şi un investigator sub acoperire.

Pe baza dovezilor strânse, instanţa de judecată a aprobat percheziţii domiciliare la cele două apartamente ale suspectului. Aici, anchetatorii au găsit culturi de cannabis, muguri de cannabis dar şi ustensile specifice.

„Astfel, în urma a 2 percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea indisponibilizării, 11 plante de cannabis, în cantitate totală de aproximativ 2 kilograme, aproximativ 150 de grame de muguri de cannabis, un recipient din sticlă, care conține aproximativ 20 de grame de cannabis, 3 recipiente, care conțin urme de fragmente vegetale cu aspect de cannabis, aproximativ 250 de mililitri de ulei de cannabis, 30 de semințe de cannabis, 30 de kilograme de îngrășământ și 15 litri de substanțe lichide pentru accelerarea procesului de creștere a plantelor. De asemenea, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 2 ventilatoare, un cort, 2 lămpi cu ultraviolete și un telefon mobil”, au precizat anchetatorii.

În baza probatoriului administrat, față de aceasta, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere, fără drept, de droguri de risc. Instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Articolul anterior

E OFICIAL! Prof. Florentina Luca-Moise a fost numită inspector şcolar general al judeţului Neamţ!

Articolul următor

Săpături arheologice în Neamţ, sub coordonarea procurorului, în dosarul cu zeci de copii omorâţi de autorităţile comuniste

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular