ISSN 2457 - 3973

De fapt, fostul PDL este aproape tot în PSD Neamț! Și conduce partidul și județul!

Filiala PSD Neamț s-a ”reformat” în ultimii ani într-un mod surprinzător și total neplăcut pentru membrii cu vechime, dar și pentru proprii alegători.

Conducerea PSD Neamț i-a primit cu brațele larg deschise pe foștii membri ai PDL Neamț. Pasul următor a fost să le dea funcții de conducere dar și posturi bine plătite în administrația locală sau centrală.

Ce a rămas din PDL s-a transformat în Partidul Mișcarea Populară, formațiune politică aflată sub comanda lui Traian Băsescu.

Revenind la PSD Neamț, amintim că în board-ul de conducere al campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale fac parte 2 foști membri marcanți ai PDL: Oana Bulai și Adrian Niță.

Oana Bulai a fost consilier local la Roman pe listele PDL Neamț. După ce barca democrat-liberală a început să se scufunde s-a reorientat rapid spre PSD Neamț. I-a intrat în grații președintelui Ionel Arsene și după câteva interviuri în revista pe care o deține, a început ascensiunea fulminantă în partid. De la statutul de consilier județean al PSD Neamț a ajuns administrator public al județului. Apoi a fost numită consilier al primului-ministru Viorica Dăncilă. A deținut și diverse alte funcții bine remunerate, cum ar fi cea de administrator la Regia Națională a Sării SALROM

.

Adrian Niță, fost șef al organizației Tineretului Democrat Liberal Neamț a fost susținut de Gheorghe Ștefan pentru a fi numit director al Direcției de Tineret și Sport. La fel ca și Oana Bulai, când a simțit că barca PDL se scufundă a dezertat și a plecat la partidul Monicăi Macovei, M10. Nu singur ci cu fosta viceprimăriță PDL, Ana Monda, pe care o regăsim astăzi tot în PSD. Asta pentru că Adrian Niță a luat calea PSD-ului pe filiera Oana Bulai, și nu a venit cu mâna goală, ci cu Ana Monda.

Adrian Niță a fost numit de PSD mai întâi director la societatea Publiserv iar când a fost pus dat afară de conducerea Primăriei, a primit un post călduț la Prefectura Neamț. De câteva luni este unul dintre brațele cu care președintele Ionel Arsene controlează județul Neamț. Niță a fost numit consilier al președintelui CJ Neamț și șef al corpului de control.

Ana Monda, fost viceprimar PDL a municipiului Piatra-Neamț în mandatul lui Gheorghe Ștefan este un membru al PSD aflat, de asemenea, în grațiile conducerii. A primit diverse funcții, ultima fiind de director al societății DRUPO (aflată în subordinea CJ Neamț). Tot la DRUPO a fost director și soțul domniei sale, Radu Monda.

Cu un picior în PSD Neamț este și fostul democrat-liberal Laurențiu Amedeo Dulamă, actual vicepreședinte al CJ Neamț. Chiar dacă deocamdată este membru al PMP Neamț, Dulamă face jocurile PSD-ului în Consiliul Județean chiar dacă în urmă cu un an de zile a fost înjosit fiind dat afară din funcție printr-un joc PSD-ALDE-prefect Daniela Soroceanu, dovedit ilegal de instanța de judecată.

 

Și dacă tot a venit vorba de Daniela Soroceanu, încă prefect al județului, ne-o aducem aminte când și ea era membru al echipei condusă de Gheorghe Ștefan. Așa a ajuns președinte-director general al Casei Județene de Asigură de Sănătate Neamț de unde a plecat ”cu cântec”, după un concediu medical de un an și șapte luni, pentru TBC osos!

Actualul viceprimar PSD al municipiului Piatra-Neamț, Luminița Vîrlan, a fost de asemenea un membru marcant al PDL. Până în urmă cu 2 săptămâni a fost vreme de 3 ani președinta organizației PSD Piatra-Neamț.

Din actualul birou de conducereal PSD Piatra-Neamț fac parte cel puțin 2 foști membri ai PDL Neamț. Între aceștia îl regăsim, alături de Ana Monda, pe Constantin Lipan – actualmente director adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț, numit pe funcție în timpul Guvernării PDL.

 

De altfel, mai mulți actuali directori de instituții deconcentrate au devenit pioni importanți ai PSD Neamț, unii fiind membri iar alții doar susținători din umbră.

Vlad Marcoci este un alt actual membru notoriu al PSD Neamț, în special pentru traseul politic pe la mai toate formațiunile politice.

Fostul senator PDL Leonard Cadăr a trecut în timpul mandatului de parlamentar la PSD Neamț iar la alegerile interne din 2015 a fost ales vicepreședinte al organizației județene.

În zona administrativă, președintele PSD Neamț și al CJ, Ionel Arsene, s-a înconjurat tot de foști membri ai PDL Neamț. I-a avut consilieri personali pe Valeriu Andrița și Vasile Vișan.

În aceași zonă a consilierilor a fost trecător un alt fost membru de tineret a PDL Neamț, Octavian Bărbuleț Tărăntuș.

Lista cu foști membri ai PDL Neamț ”reciclați” și puși pe funcții politice și administrative bănoase de PSD Neamț poate continua. Așa că, dacă îi căutați pe cei care au susținut tăierea salariilor și a pensiilor, sau au închis spitalele, îi găsiți tocmai în tabăra celor care acum acuză!

(sursa foto deschidere: revista22.ro)

Articolul anterior

Județul Neamț, în topul tăierilor ilegale de pădure din România (raport Greenpeace)

Articolul următor

Descinderi la traficanții de droguri din Neamț

Un comentariu

  • Asta nu au inteles pensionarii. Zic pensionarii ca numai ei si asistatii mai sunt membri psd. N-au inteles ca li s-a confiscat partidul de catre PDL. De fapt opera apartine lui Gh Stefan, care i-a furat jucaria lui Soseta , promitandu-i ca daca ia alaturi de el toata gasca de pdlisti, va ajunge mare. Asa ca pensionarii si asistatii au facut campanie in 2016 ca partidul sa fie napadit de buruienile din pdl. Dar lucrurile nu se vor opri aici. Dupa ce psd va pierde tot si Soseta va pleca langa Dragnea trupa de pdlisti se va muta in PNL!!! Pentru aceasta TRADARE MIZERABILA Soseta ar trebui exclus urgent din partid. Numai ca partidul nu mai are membri autentici. E plin de pensionari nestiutori, asistati(astia sunt votantii manipulati) , tradatori si curve.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *