ISSN 2457 - 3973

Primul meci Harbuz – Arsene după despărțirea din PSD!

Primul meci între Liviu Harbuz şi Ionel Arsene, după plecarea primului din PSD, s-a disputat în această după-amiază pe net.

Ionel Arsene a trimis un comunicat de presă în care spunea, între altele, că Liviu Harbuz a fost susținut în campania electorală şi în proiectele de după campanie.

Liviu Harbuz a ținut să îl contrazică pe Arsene şi, într-o postare pe pagina sa de socializare, a declarat între altele că motivul demisiei din PSD (unul dintre ele) este tocmai faptul că nu a fost susținut pentru postul de viceprimar.

În aceeaşi postură a fost şi deputatul Cătălin Drăguşanu (ALDE) care şi el a fost blocat pentru postul de viceprimar de conducerea alianței PSD-ALDE-PMP.

Datele problemei erau sigur altele cu primarul Dragoş Chitic flancat de viceprimarii Liviu Harbuz şi Cătălin Drăguşanu. De altfel, cei 2 erau îndreptățiți să ocupe cele două funcții dar jocurile s-au făcut împotriva voinței lor!

Cert este că va fi o precampanie pentru parlamentare extrem de interesantă. Luăm în calcul şi al doilea dosar penal al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, dar şi dosarul penal al copreşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Să nu uităm că Liviu Harbuz a fost şi va rămâne prietenul lui Victor Ponta în timp ce Cătălin Drăguşanu a venit din “aripa” Daniel Constantin!

Peste toate acestea, surprizele care sunt pregătite sunt esențiale pentru ce va urma la parlamentarele în Neamț! Deşi există şi alte mize imediate!

Alea iacta est!

Articolul anterior

Declarația lui Liviu Harbuz despre demisia din PSD

Articolul următor

Priveghi la căpătâiul celor 3 tineri din Girov care au murit duminică în accident

Un comentariu

  • as fi fost curios de comportamentul lui cu viitorii colegi din primarie daca ajungea viceprimar.
    Asa ca! Haideti sa nu fim penibili domnule doctor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *