ISSN 2457 - 3973

Demonii USR PLUS din Parlament vor să îngenuncheze credința românilor – afirmă deputatul Ciprian Şerban

Demonii USR PLUS din Parlament vor să îngenuncheze credința românilor – afirmă deputatul PSD de Neamţ Ciprian Şerban.
Reacţia dură a parlamentarului nemţean vine după ce parlamentarii puterii au respins un amendament prin care schitul Prodromu din Muntele Athos ar fi primit un sprijin financiar.
“Cum au reușit să păcălească și să ajungă în Parlament acești oameni lipsiți de credință? Cât de mult poți să îți urăști rădăcinile pentru a acționa cu atâta răutate încât să fii motivul distrugerii Schitului românesc Prodromu, acest așezământ istoric ce dăinuie și păstrează spiritul românesc, încă din secolul al XIV-lea, pe Muntele Athos? 31 de deputați USR PLUS au votat, ieri, împotriva acordării unui sprijin financiar schitului românesc Prodromu de la muntele Athos, Grecia, necesar pentru continuarea restaurării, conservării și îngrijirii clădirilor și a operelor teologice, culturale, istorice și artistice ce compun Schitul. Rușine, să vă fie, oameni fără credință!”, a spus deputatul Ciprian Şerban.
Parlamentarul nemţean a explicat că din bugetul Secretariatului de Stat pentru Culte, cu 258 de voturi pentru, 31 împotrivă și 19 abțineri s-a adoptat în Camera Deputaților, care este și cameră decizională, proiectul prin care se direcționează 960.000 de euro către schitul Prodromu de la Athos.

Articolul anterior

Florentina Moise: “Prefectul a dat dreptate PSD! Primul pas pentru reinstituirea legalităţii în C.L. Piatra-Neamţ!”

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamţ mută în instanţă meciul cu Prefectura pe alegerea ilegală a viceprimarului Lehăduş

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *