ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Șerban: ”Organizația TSD Neamț îl susține fără echivoc pe președintele Liviu Dragnea!”

Organizația TSD Neamț, prin președintele acesteia, deputatul Ciprian Șerban, îl susține ”fără echivoc” pe președintele partidului Liviu Dragnea, conform mesajului postat pe pagina de socializare de parlamentarul nemțean.
Totodată, Ciprian Șerban și organizația TSD Neamț se delimitează de declarațiile făcute de președintele organizației de tineret, ministrul Gabriel Petrea, care s-a poziționat în tabăra premierului Mihai Tudose și cere congres în partid. În acest context, parlamentarul nemțean îi atrage atenția că actuala conducere a partidului este aleasă statutar.
Iată aici declarația integrală:
”Organizația TSD Neamț se delimitează categoric de afirmațiile făcute în nume personal de președintele TSD, Gabriel Petrea. Declarațiile acestuia nu reprezintă poziția TSD, a zecilor de mii de tineri social-democrați prin munca și votul cărora și domnia sa ocupă un fotoliu de ministru. 
Pe de altă parte, organizația TSD Neamț îl susține fără echivoc pe președintele PSD, Liviu Dragnea, și întreaga conducere a partidului aleasă statutar. Ultimele alegeri locale și parlamentare au demonstrat că programul politic prezentat de președintele Liviu Dragnea și asumat de PSD este dorit de români. Avem nevoie de un guvern responsabil care să îl pună în aplicare”, a declarat deputatul Ciprian Șerban, președintele TSD Neamț. 
Afirmațiile acestuia vin să completeze mesajul transmis, sâmbătă, de liderul PSD Neamț, Ionel Arsene.

”Responsabilitatea față de cetățean este principala atribuție a unei guvernări. În momentul în care declarațiile celor desemnați să se ocupe de gestionarea destinului României afectează imaginea țării, dar și încrederea românilor în instituțiile statului, atunci suntem într-o situație anormală. Lucrurile au luat o turnură nefastă, atât pentru guvern, cât și pentru PSD în fața românilor iar cei care ne aflam la conducerea partidului trebuie să luăm atitudine, să dăm dovadă de responsabilitate. Trebuie să ne amintim de angajamentele pe care ni le-am luat cu toții în fața românilor și să ne întrunim, în cel mai scurt timp cu putință, într-un Comitet Executiv Național pentru a clarifica situația guvernării în interesul românilor, spre binele acestora, dar și al PSD”, spunea Ionel Arsene.

Articolul anterior

Mesajul conducerii ”Hagi Gold” după tentativa eșuată de a sparge magazinul din centrul municipiului Piatra-Neamț

Articolul următor

Atac mafiot împotriva unui ofițer din Poliția Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular