• 8 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

Mesajul conducerii ”Hagi Gold” după tentativa eșuată de a sparge magazinul din centrul municipiului Piatra-Neamț

Conducerea Hagi Gold a reacționat după tentativa eșuată de a sparge magazinul situat în centrul municipiului Piatra-Neamț, la intersecția din zona Casei de Cultură.

Printr-un mesaj transmis spre redacții dar și promovat pe paginile de socializare, cei de la Hagi Gold susțin că magazinele sunt dotate cu ultimele sisteme de securitate în domeniul siguranței și astfel orice încercare de furt/jaf este soldată eșecului.

”În noaptea de 11.01.2018 spre 12.01.2018, prin efractie si distrugerea peretilor, s-a patruns in simigeria ”Petru”, pe Bdul Republicii , nr.26, iar ulterior prin a doua efractie a peretilor s-a patruns in interiorul ”Caffe Venezia” la aceeasi adresa mai sus mentionata, de unde s-a incercat patrunderea in incinta magazinului nostru de bijuterii si diamante “Hagi Gold” situat in Bdul Republicii, nr.26. Incercarea a esuat, datorita sistemelor noastre de securitate, care sunt instalate in magazin, fiind o investitie de ultima generatie. Toate magazinele “Hagi Gold” sunt dotate cu astfel de sisteme de securitate, tehnologie care garanteaza siguranta. Mai mult, toate magazinele si bunurile sunt asigurate de firma de asigurari cu prestigiu”, se arată în mesajul conducerii societății.

Anchetatorii au un suspect în acest caz dar pentru nu a periclita ancheta nu oferă mai multe detalii.

Articolul anterior

Jandarmii nemțeni și-au prezentat bilanțul pe 2017

Articolul următor

Deputatul Ciprian Șerban: ”Organizația TSD Neamț îl susține fără echivoc pe președintele Liviu Dragnea!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *