ISSN 2457 - 3973

Deputatul Cozmanciuc: Guvernul liberal a aprobat într-o lună cele mai multe măsuri din Programul „Sprijin pentru România”

✔Guvernul condus de premierul liberal a reușit ca în decurs de o lună să aprobe cele mai multe din măsurile cuprinse în Programul #SprijinpentruRomânia.
↗️ Printre acestea se numără și măsura prin care sunt ajustate contractelor de investiţii publice în derulare, finanţate din fonduri naţionale şi europene, ca răspuns la creşterea preţurilor la materiale, manoperă, transport şi utilaje. Sunt puse la dispoziție 5,2 miliarde lei în acest an pentru susţinerea investiţiilor publice.
↗️ În acest fel venim cu soluții reale la problemele oamenilor și ale mediului economic, mai ales într-o perioadă atât de dificilă cum este cea pe care o traversăm.
ℹ Peste două treimi din măsurile prevăzute în pachetul #SprijinPentruRomânia sunt active și produc deja efecte. Valoarea totală a pachetului este de 17,3 miliarde de lei, iar valoarea măsurilor adoptate deja este de 11,5 miliarde de lei.
Mugur Cozmanciuc – deputat PNL Neamţ

Articolul anterior

Ciprian Şerban (vicepreşedinte Camera Deputaţilor): „Măsuri PSD pentru sprijinirea salariaților cu venituri mici”

Articolul următor

Acţiune de exhumare a primelor victime dintre copiii instituţionalizaţi în Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.