ISSN 2457 - 3973

Deputatul Cozmanciuc (PNL Neamţ), veste bună despre investiţiile străine în România

Investiţiile străine directe au crescut cu 34% în primele patru luni ale acestui an, la 3,149 miliarde de euro, față de 2,35 miliarde euro în perioada similară din 2021, conform datelor Băncii Naţionale a României.
🔷 Numărul firmelor cu capital străin nou înfiinţate a crescut în primele patru luni din 2022 cu 27,8%, comparativ cu perioada similară din 2021, la 2.186 de unităţi, potrivit datelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).
🔷În aprilie 2022, au fost înmatriculate 546 firme cu participare străină la capitalul social. La finalul lunii aprilie, în România existau 239.033 societăţi cu participare străină la capitalul social.
⚠ Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă menține sistemul de impozitare anul acesta și nu va introduce taxe noi.
ℹ Abordarea noastră, prin Programul de Guvernare și inclusiv prin pachetul #SprijinPentruRomânia, arată orientarea pro-business. 60% din buget alocat pachetului #SprijinPentruRomânia merge către investiții și către măsuri pentru sprijinirea mediului privat. Vorbim despre măsuri liberale prin care dăm economiei românești șansa să se dezvolte, într-un moment complicat.
Mugur Cozmanciuc, deputat PNL Neamţ

Articolul anterior

Mesaj ferm de la PNL Neamț: „Prefectul PSD Adrian Niță trebuie să demisioneze!”

Articolul următor

George Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Premierul liberal Nicolae Ciucă sprijină construcția unui nou pod la Luțca, în cel mai scurt timp”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *