ISSN 2457 - 3973

Deputatul Cozmanciuc (PNL Neamţ), veste bună despre investiţiile străine în România

Investiţiile străine directe au crescut cu 34% în primele patru luni ale acestui an, la 3,149 miliarde de euro, față de 2,35 miliarde euro în perioada similară din 2021, conform datelor Băncii Naţionale a României.
🔷 Numărul firmelor cu capital străin nou înfiinţate a crescut în primele patru luni din 2022 cu 27,8%, comparativ cu perioada similară din 2021, la 2.186 de unităţi, potrivit datelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).
🔷În aprilie 2022, au fost înmatriculate 546 firme cu participare străină la capitalul social. La finalul lunii aprilie, în România existau 239.033 societăţi cu participare străină la capitalul social.
⚠ Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă menține sistemul de impozitare anul acesta și nu va introduce taxe noi.
ℹ Abordarea noastră, prin Programul de Guvernare și inclusiv prin pachetul #SprijinPentruRomânia, arată orientarea pro-business. 60% din buget alocat pachetului #SprijinPentruRomânia merge către investiții și către măsuri pentru sprijinirea mediului privat. Vorbim despre măsuri liberale prin care dăm economiei românești șansa să se dezvolte, într-un moment complicat.
Mugur Cozmanciuc, deputat PNL Neamţ

Articolul anterior

Mesaj ferm de la PNL Neamț: „Prefectul PSD Adrian Niță trebuie să demisioneze!”

Articolul următor

George Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Premierul liberal Nicolae Ciucă sprijină construcția unui nou pod la Luțca, în cel mai scurt timp”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.