ISSN 2457 - 3973

Deputatul Laurențiu Leoreanu (PNL): Facem pași înainte hotărâți în direcția finalizării unor obiective esențiale pentru romașcani

Spitalul „Precista” Roman dar şi calea ferată din municipiu – două obiective importante pentru romaşcani sunt într-un stadiu avansat de implementare.

Deputatul romaşcan Laurenţiu Dan Leoreanu (PNL) a declarat, vineri, că în perioada 9 – 22 iunie va fi demarată reparaţia provizorie a căii ferate de la ieşirea din Roman urmând ca licitaţia de execuţie definitivă să fie anunţată în curând.

„Mă bucur să vă anunț că demersurile la care am contribuit în mod activ pentru realizarea unui obiectiv esențial pentru romașcani, dar și pentru cei care vor să ajungă în Suceava sau Iași și tranzitează municipiul Roman, se apropie cu pași hotărâți de un final fericit. Astfel, în perioada 9-22 iunie se va demara reparația provizorie a trecerii la nivel de la ieșirea din Roman, iar până în 10 iunie se va finaliza documentația de atribuire și va fi promovat pachetul de proiectare și execuție al lucrărilor definitive. Știu că mulți dintre dumneavoastră ați fi preferat ca trecerea la nivel de la ieșirea din Roman să fie finalizată mult mai repede și, evident, mi-aș fi dorit același lucru, mai ales în condițiile în care mă străduiesc de multă vreme pentru acest obiectiv, dar până reușim să modificăm legislația, aceasta este evoluția în timp a unui astfel de demers”, a declarat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Vicepreşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor a adăugat că în momentul de faţă se lucrează şi la caietul pentru achiziții pentru Spitalul „Precista” Roman.

„Țin să precizez că dincolo de restaurarea și revigorarea unui monument arhitectonic de importanță majoră, Spitalul va avea o capacitate de 136 de paturi”, a explicat deputatul Leoreanu.

O altă veste bună pentru romaşcani care vine de la parlamentarul liberal face referire la baza sportivă.

„Depunerea ofertelor pentru Baza sportivă de tip 1 Roman are ca termen depunerea de oferte la data de 11 iunie și sper că în curând vom vedea tineri sportivi ce se vor antrena aici. Așa cum am procedat și până acum, vă promit că voi face tot ce-mi stă în putință pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor obiective, precum și a tuturor proiectelor utile pentru romașcani și pentru județul Neamț. Sunt neobosit în a reprezenta intereselor cetățenilor care mi-au acordat votul de încredere de atâtea ori și bunăstarea lor este literă de lege pentru mine”, a subliniat deputatul PNL Laurenţiu Dan Leoreanu.

 

Articolul anterior

Mentenanţă în fals plătită pe bani grei pentru scările rulante blocate de la mall-ul Primăriei Piatra-Neamţ

Articolul următor

Percheziţii DIICOT Neamţ la 3 membri ai „Academiei infractorilor”. Arme şi grenade ascunse în gropi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.