ISSN 2457 - 3973

Mentenanţă în fals plătită pe bani grei pentru scările rulante blocate de la mall-ul Primăriei Piatra-Neamţ

O cruntă bătaie de joc la adresa pietrenilor are loc, de ani de zile, la Mall Forum Center, aflat în administrarea Locativ Serv (societate aflată în subordinea Primăriei Piatra-Neamţ).

Deşi pe hârtie se plătesc sume enorme pentru mentenanţa scărilor rulante şi a lifturilor, acestea nu mai funcţionează de multă vreme.

Bătrâni în cârje sunt nevoiţi să urce scările rulante abrupte chiar şi pentru o persoană în putere. Oamenii se chinuie să ajungă la etajele superioare ale clădirii pentru a-şi plăti taxele şi impozitele sau pentru a solicita eliberarea cărţii de identitate.

Primarul Andrei Carabelea s-a declarat total nemulţumit de situaţia de la mall-ul pieţei şi a lăsat să se înţeleagă că acolo s-au întâmplat şi fapte de natură penală.

Edilul a precizat că unele procese verbale cu privire la mentenanţa scărilor rulante şi a lifturilor au fost semnate în fals. Iar banii au fost încasaţi.

“Şi pe scările rulante, şi pe lifturi, sunt foarte multe probleme pe mentenanţă. Procesele verbale erau semnate de foarte multe ori că funcţionează totul când de fapt, acolo mergeam pe teren şi vedeam că nu funcţionează”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

I-am solicitat primarului Andrei Carabelea ca la următoarea conferinţă de presă să facă publice sumele plătite pentru mentenanţa scărilor rulante şi a lifturilor de la Mall Forum Center, cine a încasat aceste sume şi cine a semnat procesele verbale.

Probabil aceleaşi lucruri le vor solicita şi reprezentanţii IPJ Neamţ şi ai Parchetului.

 

Articolul anterior

Accident pe b-dul Traian din Piatra-Neamţ. Un bebeluş de 9 luni şi mama acestuia au fost răniţi.

Articolul următor

Deputatul Laurențiu Leoreanu (PNL): Facem pași înainte hotărâți în direcția finalizării unor obiective esențiale pentru romașcani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *