ISSN 2457 - 3973

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ): Ce întâlnire minunată am avut cu componenţii Generaţiei de Aur a fotbalului românesc!

Ce întâlnire minunată am avut la Roman cu patru componenți ai Generației de Aur a fotbalului românesc – Tibor Selymes, Jean Vlădoiu, Gheorghe Mihali și Florin Prunea! A fost o adevărată încântare să cunosc acești adevărați campioni, oameni care au făcut cinste țării noastre și ne-au umplut de mândrie. Ne-au unit și ne-au făcut să strigăm cu toții din suflet „Hai, România!”.
Mi-a făcut o deosebită plăcere să îl revăd pe Tibor Selymes, un om excepțional care vara trecută s-a alăturat taberei Viitorul eşti TUși a împărtășit din experiența sa extraordinară tinerilor din Roman. Sportul este o parte importantă din dezvoltarea tinerilor, contribuind la formarea lor ca persoane și la șlefuirea personalităților.
Este esențial să avem lideri în comunități care înțeleg acest lucru, iar Lucian Micu, candidatul PSD pentru Primăria Roman, este una dintre aceste persoane. El înțelege nevoile tinerilor, necesitatea de a investi în sport și are soluțiile pentru a asigura condițiile optime pentru practicarea sportului și pentru a sprijini viitorii campioni.
Oana Bulai, deputat PSD Neamţ

Articolul anterior

Daniel Harpa (PSD), la depunerea candidaturii pentru preşedinţia CJ Neamţ: „Voi fi preşedintele CJ pentru toţi primarii şi nemţenii!”

Articolul următor

Iată cine sunt candidaţii PSD Neamţ pentru Consiliul Judeţean! Un nume surpriză pe poziţia a doua!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular