NewsAllert :

  • 20 februarie 2024

ISSN 2457 - 3973

Deputatul Oana Bulai trage un semnal de alarmă: „STOP violenţei împotriva femeilor!”

„STOP violenței împotriva femeilor” – a declarat, marţi, deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ), la lansarea campaniei social-democrate prin care este combătut acest fenomen.
„Această campanie reprezintă un pas esențial în direcția protejării și susținerii femeilor care sunt victime ale violenței domestice. Această campanie nu este doar o declarație, ci și un angajament ferm de a oferi sprijin și consiliere celor care au nevoie. Orice femeie care este victimă a violenței domestice poate apela la numărul 0800 500 333! La capătul celălalt al firului va găsi sprijin și consiliere! Vă îndemn pe toți să vă alăturați acestei cauze și să răspândiți mesajul. Femeile nu trebuie să tacă, ci să ceară ajutorul autorităților când trec prin astfel de situații. Împreună, putem face o diferență și putem pune capăt violenței împotriva femeilor”, a declarat deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ).
Cifrele violenței domestice din 2022 în România sunt terifiante: 42 femei și 4 copii au murit anul trecut, în urma bătăilor și abuzurilor din familie, iar aproape 40.000 femei și 9.000 copii au fost victimele agresiunilor.
Este şocant şi fiecare dintre noi trebuie să ia atitudine fermă împotriva acestui fenomen!

Articolul anterior

Daniel Vasilică Harpa, preşedinte PSD Neamţ: „Creştem pensiile de două ori în 2024!”

Articolul următor

ALERTĂ! A fost redeschisă circulaţia rutieră pe podul de la Spitalul Judeţean Piatra-Neamţ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *