NewsAllert :

  • 20 februarie 2024

ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ! A fost redeschisă circulaţia rutieră pe podul de la Spitalul Judeţean Piatra-Neamţ!

Reprezentanţii Primăriei Piatra-Neamţ au anunţat, într-o maximă discreţie, redeschiderea circulaţiei rutiere pe podul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.
„Din seara aceasta, s-a reluat circulația rutieră pe podul de la Spital (Piața Mihail Kogălniceanu). Îi rugăm pe șoferi să fie atenți la semnalizarea rutieră de la fața locului, având în vedere că circulația se desfășoară în condiții de șantier”, este anunţul postat sec pe pagina de facebook a municipiului Piatra-Neamţ.
Redeschiderea circulaţiei, marţi seara (28 noiembrie), vine după o serie de anunţuri nefericite în ultimele trei luni – cauzate de constructor – potrivit căroră lucrările la podul nou au fost finalizate şi investiţia poate fi dată în folosinţă.
Poate tocmai acesta este şi motivul pentru care Primăria Piatra-Neamţ a lăsat deschiderea circulaţiei pe pod de la sine, fără a mai anunţa finalizarea lucrărilor.
Mai este de remarcat un aspect: s-a optat pentru o deschidere naturală a circulaţiei, fără tăieri de panglici şi festivisme! Ceea ce este o premieră a ultimilor 20 ani în Piatra-Neamţ!
Chiar şi aşa, reamintim că podul trebuia dat în folosinţă, conform promisiunilor făcute de primarul de Piatra-Neamţ, în luna septembrie 2023.
Foarte important! Circulaţia pe strada Orhei şi în zona Unic/Hotel Ceahlău va rămâne, deocamdată, la fel!

Articolul anterior

Deputatul Oana Bulai trage un semnal de alarmă: „STOP violenţei împotriva femeilor!”

Articolul următor

Trenuleţul lui Moş Crăciun vine la Târgu Neamţ, de Ziua Naţională a României

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *