ISSN 2457 - 3973

Deputatul Şerban (PSD Neamţ): „Nu m-ar mira, ca în lumea lui sucită, Iulian Bulai chiar să insiste pentru desființarea MAI”

Somnul rațiunii naște monștri! Cam așa putem cataloga și gluma lui Rareș Bogdan, referitoare la înființarea unui Minister al Transporturilor și Internelor, dar și reacția total deplasată a bufonului de serviciu Iulian Bulai.
Numai că, spre deosebire de Rareș Bogdan, care are un simț al umorului foarte fin și dezvoltat, Iulian Bulai, prin repetatele luări de poziție, prin opiniile exprimate public de-a lungul timpului, multe, foarte multe dintre ele aberante, poate să dea serios de gândit!
Până la urmă, ce contează pentru USR PLUS distrugerea României? România, în opinia majorității progresite USRPLUSiste nu este decât o jucărie în mâinile unui copil teribilist, care are o plăcere evidentă și vădită în a o strica. Nu contează drama milioanelor de români. Nu contează sărăcia lucie în care România este la un pas să intre. Nu contează că economia gâfâie și se zbate să reziste la limita suportabilității. Nu contează că Sănătatea este la pământ și nici nu se întrevăd șansele de ieșire la liman. Nu contează rezultatele proaste la Bacalaureat, deși subiectele au fost extrem de simple.
USR PLUS ne vrea săraci, proști și bolnavi.
Nu m-ar mira, ca în lumea lui sucită, Iulian Bulai chiar să insiste pentru desființarea Ministerului Afacerilor Interne.
Acești dușmani ai României trebuie să plece!
#Românie,Trezește-te!
deputat Ciprian Şerban – PSD Neamţ

Articolul anterior

O barză şi o lebădă rănite, salvate de poliţiştii IPJ Neamţ

Articolul următor

DSP Neamţ – reacţie după apariţia unui caz rar de infecţie cu hantavirus. Au fost şi cazuri mortale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *