ISSN 2457 - 3973

Descinderi la hoții care au furat 30,000 lei dintr-o casă din Borca! Doi ieșeni sunt principalii suspecți!

Astăzi, 15 martie a.c., poliţiştii Secției de Poliție Rurală Bicaz și din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au descins la locuințele a două persoane fizice și la sediul unei persoane juridice din localitatea Moțca, în baza mandatelor emise de Judecătoria Bicaz.
Acţiunea vizează documentarea şi probarea eventualei activităţi infracţionale a 2 bărbaţi cu vârste între 35 şi 40 de ani, ambii din judeţul Iași.
În fapt, în noaptea de 23/24.02.2017, persoane necunoscute au pătruns în locuința unui bărbat de 70 de ani, din Borca, de unde au sustras bani în lei și valută, cauzând un prejudiciu de peste 30.000 de lei.
În urma perchizițiilor au fost ridicate mai multe bunuri și sume de bani, două persoane fiind conduse la sediul Poliției orașului Bicaz în baza mandatelor de aducere.
În cauză, cercetările sunt în derulare pentru documentarea în tregii activități infracționale.
Acțiuneaa beneficiat de sprijinul Serviciului de Ordine Publică Neamț, Secției de Poliție Rurală Pașcani și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Articolul anterior

Încep acțiunile de ecologizare a municipiului Piatra Neamț

Articolul următor

Arsene acuză: ”Urban a încasat ilegal chirii în zona Pieței Centrale în ultimii 3 ani”! PSD-ALDE-PMP va vota pentru licitație privind administrarea pieței!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *